• raport? Autor: ~rybcia [188.121.29.*]
    jutro raport..czego mozna sie spodziewac?
  • Re: raport? Autor: ~olo [46.169.122.*]
    ja mentalnie jestem gotów na najgorsze scenariusze (chciałbym się mile zaskoczyć i obym się mylił ale nie nastawiam się póki co na miłe niespodzianki, bo w 4Q pogoda nie sprzyjała branży co pokazały wyniki sprzedaży innych spółek obuwniczych z GPW,a  do tego ponownie będzie spadek przychodów z racji mniejszej ilości salonów).
    Chyba każdy kto jest tu od dłuższego czasu wie, że spółka od nastu kwartałów tylko i wyłącznie rozczarowuje. Czy kiedyś passa będzie przerwana?

zapomniałem dodać, że choć nadzieja jest matką głupich, to jednak wciąż mam nadzieje, że spółka znajdzie kiedyś partnera :/
    z zapowiedzi medialnych spółki z IV kw. 2015 jak na razie jednak nici.. :/
  • Re: raport? Autor: ~bzyczek [94.254.176.*]
    Sieć została ustabilizowana, więc koszty zamknięć salonów nie obciążą wyniku. Liczę na skromny, ale jednak zysk operacyjny.
    Mają wysokie koszty stałe. Musieliby poprawić sprzedaż na metr w 4Q, aby to zbilansować. Nie wiem czy to realne przy obecnych zasobach obrotówki. Zobaczymy. Nie ma w sumie co gdybać. W ciągu 27,5h poznamy wynik i wtedy wymieńmy się komentarzami.
  • Re: raport? Autor: ~leszczu [95.160.153.*]
    witam:) ja tez jestem ciekaw. mam już skromną rpocznice z tą spółką:))
  • Re: raport? Autor: ~bzyczek [31.174.86.*]
    Darek liczy i liczy,
    może kreatywnie jakiś (w IVQ) zysk pokaże? hehehe
    a może raport jest aż taki "ciekawy", że chcą tak późno go wrzucić, aby niewielu do niego zerknęło. Obym się mylił :/
  • Re: raport? Autor: ~olo [37.248.83.*]
    no i spółka zaskoczyła.
    Tym razem brakiem raportu!

• Re: raport? Autor: ~bzyczek [31.174.68.*]
    Normalnie jaja.
    Nigdy nie spotkało mnie to, że mając akcje jakiejś spółki, czekając na raport, nie doczekałem się go.

Co ten prezes kombinuje??
  • Re: raport? Autor: ~leszczu [95.160.153.*]
    no i gdzie ten raport????
  • Re: raport? Autor: ~inwestor [95.48.209.*]
    nie ma, niestety zarząd jak widać ma nas gdzieś.
    Mógłby chociaż puścić jakiś komunikat z wyjaśnieniem przyczyn braku raportu :/

• dziwne że spółka nie jest zawieszona Autor: ~em [37.47.136.*]
    dziwne że spółka nie jest zawieszona, podobnie jak Mediatel, Hawe i Petrolinvest
[x]
PRIMAMODA -1,84% 0,84 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.