• Dlaczego spada...? Autor: ~Dawid [77.253.228.*]
    Witam, jak w temacie. Oczekuję merytorycznych odpowiedzi. ;-)
    Pozdrawiam
  • Re: Dlaczego spada...? Autor: ~waldi [83.28.220.*]
    merytoryczna odpowiedz jest taka: przychód roczny Grajewa 1 miliard 560mil.zł a zysk roczny 112 mil.zł,przychód roczny Dębicy 1 miliard 760 mil.zł a zysk roczny 78 mil.zł.masz odpowiedz dlaczego spada.
    gdybyś nie miał takich problemów jak ja z obiadem jutrzejszym i nie myślą co dziennie, co jutro będziesz jadł na obiad,czy kluski z makaronem czy z ziemniakami haha to byś dawno zauważył przyczynę.
    ja nie mam z tym problemu jak Ty i patrzę dokładnie każdego dnia na palce online (stan rzeczywisty)
    dla jankesów Polska to jest kolonia prawie 50% zysku z góry zabierają a z drugich 50% zysku tylko połowę przeznaczają na dywidendę z tego 80% wypłacają dla siebie a co nam zostaje,grosze.
    co dzień Ci bombardują mózg Trybunałem żebyś nie myślał tak jak ja haha a chodzi właściwie w tym wszystkim o moje wyliczenie.
  • Re: Dlaczego spada...? Autor: ~kauczuk [83.27.48.*]
    Nie bardzo sie jest o co rzucać. Polacy nie kupują opon Debicy. Jak dobrze pamietam tylko 8% produkcji Debicy jest sprzedawane na rynku polskim. Gdyby nie Goodyear to Dębica jest w czarnej d.... :)
[x]
DEBICA 0,12% 82,40 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.