Liczba postow naganiających na kupno akcji jest wprost proporcjonalna do rozczarowania zniecierpliwionych posiadaczy.
gdybym miał cokolwiek o tych kosmetykach powiedzieć to w 1 kolejności zastanowiłbym się nad tymi których sam używam i dlaczego.Wobec faktu iż nie używam zadnego ten proces myslowy musze przelozyc do 1wszego zakupu o ile taki nastapi .
Wars jak najbardziej kiedyś kupowałem,teraz mi nie bardzo cos pasuje.Pamietam Chopin tez w porządku i co dalej? Dla mnie nic. Tutaj przychody robia kobiety.Ciekaw jestem co pokaze Miraculum w raporcie na ile sa w stanie zejść z tych dlugow.
Dużo dobrych informacji jest trzymanych ,aby zebrać za małe pieniądze prawo poboru...Gdy ten kto ma kupić już kupi , to wtedy zacznie się wysyp dobrych informacji...i kurs w okolicach 3,50 zł. Nic dobrego na pewno nie pojawi się przed obrotem PP. K. wie co robi...
Dużo dobrych informacji jest trzymanych ,aby zebrać za małe pieniądze prawo poboru...Gdy ten kto ma kupić już kupi , to wtedy zacznie się wysyp dobrych informacji...i kurs w okolicach 3,50 zł. Nic dobrego na pewno nie pojawi się przed obrotem PP. K. wie co robi...