• dywidenda na mni Autor: ~akcjonariusz [85.203.18.*]
    15 czerwca 2016 r. maja wyplacic dywidende na MNI za 2014 r.- 0,12 na akcje 

czyt. tu  - https://www.bankier.pl/wiadomosc/Takie-tegoroczne-dywidendy-zapowiedzialy-spolki-z-GPW-7336224.html

jak wyplaca w akcjach Lark i/lub Hyperiona tak jak zapowiedzieli (wrzesień 2015 r.)

czyt. tu  - http://stooq.pl/n/?f=994173  (ok 10 mln na dywidende) 

to przy dzisiejszej kapitalizacji Lark bedzie to ponad 50 % akcji Lark w ramach tej dywidendy, Hyperiona wedlug mnie nie rusza z uwagi na zakres dzialalnosci (m.in dostawa zintegrowanego pakietu telekomunikacyjnych usług dostępu do sieci Internet, usług głosowych oraz telewizyjnych) , czyzby MNI  nie zalezalo na akcjach Larka ? 

co o tym myślicie, jak Waszym sie bedzie zachowywal kurs Lark do czasu wyplaty tej dywidendy (kierunek gora czy dol) ? 

ps. jak ktos ma "bardziej na czasie" informacje o tej dywidendzie to niech sprostuje moj wpis ;) 
  • Re: dywidenda na mni Autor: ~xx [79.184.121.*]
    Dywidenda w akcjach hyperiona
  • Re: dywidenda na mni Autor: ~Szwejk [188.146.131.*]
    bez sensu wywody, na razie nie ma tematu, bo nie ma takiej uchwały, uchwała o wypłacie dywidendy w kasie/gotówce została podjęta. a nawet jesli byla by w akcjach larka to i tak wiekszosc akcji przejdzie do Piechockiego. Skonczcie z tym tematem , bo jez bez sensu
  • Re: dywidenda na mni Autor: ~wqurfiony [151.80.34.*]
    od momentu scalenia tej super spoleczki jestem kolejne 24 % na minusie :(
  • Re: dywidenda na mni Autor: ~hipo [85.203.18.*]
    rzadko kiedy jesli nie wogole widzialem spolke na gpw gdzie po scaleniu zero obrotow i kurs w dol co tu sie wyprawia ?
  • Jak widać skończyli się frajerzy do tracenia kasy. Niech sobie wydrukują Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    kolejne miliony tych akcyjek i wykleją nimi ściany.
  • Re: dywidenda na mni Autor: ~Szwejk [188.146.129.*]
    Przypadek, bo scalenie zbiegło się z publikacja wyników, które nie były najlepsze! mam nadzieje, że ten rok bedzie lepzy dla Larka, narazie wszyscy mają entyment negatywny do tej spółki, jak nie było scalana to, że zaraz wyleci z giełdy, po scalaniu, że wyniki za złe itd. może kiedy to się skończy:)
  • Re: dywidenda na mni Autor: ~bankier [83.9.208.*]
    Akcje Larka zdołowane do zastanawiających poziomów - ktoś celowo zbijał kurs momentami i to jest fakt.

Wycena akcji pojdzie pewno z dnia ogłoszenia dywidendy, a moze i z dzis- tak czy siak da kupę akcji piechockiemu. I pytanie czy kurs wtedy odbije? Moze nie jst taki głupi jak go malują na tym forum
  • Re: dywidenda na mni Autor: ~mojpodpis [46.77.124.*]
    Jeżeli masz rację to w takim razie przed 15 czerwca nie ma co tu zaglądać.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.