zamet versus vistal bez porównania dzisiaj ten badziew rośnie już prawie 20% a vistal cienizna w poniedziałek rekordowe wyniki !!! a zamet wyniki blisko 50%w dół r/r !!!
Przychody ze sprzedaży: spadek o 5.55% r/r Zysk ze sprzedaży: spadek o 37.02% r/r Zysk operacyjny (EBIT): spadek o 48.50% r/r Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 43.03% r/r Zysk netto: spadek o 46.39% r/r
takie to piekne wyniki mial zamet porownamy z vistalem w poniedzialek :>
no i skonczylo sie rumakowanie :))) owczy ped pod co ? to nie wiem ale wiem ze sie konczy zawsze zle za to na vistalu ustawia sie zdecydowanie spokojne i konkretne kupno :)
znow jeleni ubrali na tej spolce ale to nie pierwszy raz ,dobrze ze ktos zatrzymal na te 1,90 zloty bo inaczej cena doszlaby do niebotyczych wartosci!!!!!
Dnia 2016-03-18 o godz. 19:25 ~Prawniak napisał(a): > Polecam jednak czytać całe sprawozdanie a nie tylko wybrane dane i wtedy okazuje się że rzeczywiście... nic dodać nic ująć :
nofaktycznie pewnie super z ciebie analityk "wybranych danych" zamet pewniedla ciebie mial super wyniki co jakos sie nic donich nie odniosles? a od mojego postu:
Dnia 2016-04-06 o godz. 14:18 ~zbuk napisał(a): > bo zamet to zwykły syf jest...
syfem zpewnoscia nie jest bo tez bys sie nim nie interesowal a to ze spada to inna sprawa Prawniak pewnie dobrze by to wyjasnil tylko jakos zamilkl a Vistal juz tuz tuz zmiana kodu dwie jedynki beda z przodu Prawniak jaktam twoje wybrane dane z raportow :)))