• prosba Autor: ~gregor555 [213.213.191.*]
    mam prosbe do wszystkich zacznijcie kupowac od jutra i nie sprzedawajcie az do 5 kwietnia Z gory dziekuje Gregor
  • Re: prosba Autor: ~ptyś [77.45.47.*]
    Ja biorę ,a co tam raz kozie śmierć,ja tu sobie odkładam na emeryturę
  • Re: prosba Autor: ~gregor555 [213.213.191.*]
    BARDZO DOBRA ODPOWIEDZ WRESZCIE MAM JAKIEGOS POMOCNIKA ZOBACZYSZ ZANIEDLUGO BEDA NAM ZAZDROSCIC ODWAGI BO CO TO JEST 1ZL NA PRZECIWKO TEGO CO BYLO KILKA LUB KILKANASCIE LAT DO TYLU TAK TRZYMAC A INNI NIECH SPEKULUJA I NIECH SIE ZASTANAWIAJA DALEJ
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.236.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: prosba Autor: ~freddie [89.230.115.*]
    Mamy na dziennym ładny trójkat, Wyjscie górą bardziej prawdopodobne i wtedy zobaczymy prawdziwą siłę. !!! Jestem dobrej myśli bo wiem, ze w marcu dużo sprzedawali przez neta !
  • Re: prosba Autor: ~HAHAHA [37.249.21.*]
    nie do wiary że taka przyjemna poczciwa, ekipka :) jest jeszcze na GPW :):)
    chłopaki powodzenia, trzymam za was !!!
    przynajmniej jest wesoło to poczytać :):):)

ps. trzymajcie się i życzę wam wielkich zarobków !!
    choć poszliście na całego, wybierając prc ... no ale raz się żyje, co :):):):)
    powodzenia
    wreszcie pozytywne posty
  • Re: prosba Autor: ~HAHAHA [37.249.21.*]
    Dnia 2016-03-16 o godz. 20:01 ~gregor555 napisał(a):
    > wreszcie pozytywne posty

na pewno wesołe ale czy pozytywne to pokaże czas, oby było tak jak piszesz !

szkoda mi was że oddaliście swoje ciężko zarobione pieniądze tym złodziejom !

no ja mam jeszcze na plusie 13.73procent po tej cenie to jeszcze jakas rezerwa
    Już mam kasę ,ja tam jutro kupuję,przekonuje mnie gregor mądrze pisze,też kiedyś będę takim inwestorem
  • Re: prosba Autor: ~niewiarygodne [37.249.21.*]
    niewiarygodne :):):)
    sie ma Ptys zakladamy jutro spoldzielnie i ciagniemy to do gory we dwoje a inni niech patrza i ucza sie
    Jasne,ja dzisiaj kupuję,trzymam z gregorem
    a tak na powaznie to nie wiem kto ty jestes ale polubilem twoj optymizm jak widac z wykresu gdyby mialo to spasc tojuz spadlo by ponizej 1.10 na koniec sesj. jednak tak sprytnie manipiuluja kurem zeby wystraszyc innych za pozno. na swiecowym widac dlone igly idealnie to sie wszystko pokrywa czas wybicia nadchodzi nieuchronnie i tylko glupcy nie zainwestuja w tym momemcieja mam 13.73 zyskui powiedzialem sobie ze nie kupie powyzejjeden zli nie sprzedam ponizej 1.35
    Na imie mam Jarek,nic więcej powiedziec nie mogę bo wszyscy koledzy myśla że nie mam konta a ja z powodzeniem inwestuję,
  • Re: prosba Autor: ~spd [46.215.100.*]
    Dnia 2016-03-16 o godz. 18:07 ~gregor555 napisał(a):
    > mam prosbe do wszystkich zacznijcie kupowac od jutra i nie sprzedawajcie az do 5 kwietnia Z gory dziekuje Gregor

musiał byś poprosić spółdzielnie, bo tylko oni sprzedają

• Re: prosba Autor: ~gregor555 [213.213.179.*]
    te zjazdy na 1.05 1.08 1.10 nie robia wrazenia fundy musza zrobic wykres pod wybicie sami widzicie ze ustalanie kursu odbywa sie czasem 1 akcja o 17 godz trzeba byc cierpliwym kto ma dojscia to wie kiedy sa zlecenia na kupno a kiedy na sprzedaz gra tu jest na cierpliwosc ja czekam na 1.35 i nie boje sie takich podchodow 1.05 1.08 1.10 na koniec sesji itak wyciagaja kurs na odpowiednia pozycje tak ma byc jak fndy stwierdza ze nie ma juz jeleni to rusza z kursem do przodu w tym momenie napewno nie zaryzykuja sprzedazy przypomne21 marzec raport caloroczny nastepnie sprzedaz detaliczna marzec mysle ze rostrzygniecie nadchodzi wielkimi krokami kto nie ma akcji w tym momencie moze byc juz za pozno jutro bedzie wiekszy ruch
  • Re: prosba Autor: ~jaro [5.60.28.*]
    Dnia 2016-03-17 o godz. 17:29 ~gregor555 napisał(a):
    > te zjazdy na 1.05 1.08 1.10 nie robia wrazenia fundy musza zrobic wykres pod wybicie sami widzicie ze ustalanie kursu odbywa sie czasem 1 akcja o 17 godz trzeba byc cierpliwym kto ma dojscia to wie kiedy sa zlecenia na kupno a kiedy na sprzedaz gra tu jest na cierpliwosc ja czekam na 1.35 i nie boje sie takich podchodow 1.05 1.08 1.10 na koniec sesji itak wyciagaja kurs na odpowiednia pozycje tak ma byc jak fndy stwierdza ze nie ma juz jeleni to rusza z kursem do przodu w tym momenie napewno nie zaryzykuja sprzedazy przypomne21 marzec raport caloroczny nastepnie sprzedaz detaliczna marzec mysle ze rostrzygniecie nadchodzi wielkimi krokami kto nie ma akcji w tym momencie moze byc juz za pozno jutro bedzie wiekszy ruch

niestety gregorjo muszę cię zmartwić bo znam papier od 5lat ...
    schematyczne działanie, spółdzielnie wysprzedaje pod 21.03 i tyle
    mają tego papieru po sufit bo po nadruku sami musieli go od siebie kupić Vistula i bytom podziękowali
    zresztą jak cała reszta ,
  • Re: prosba Autor: ~kkk [83.10.9.*]
    nie naganiajcie, kupić to trzeba było poniżej 1zł.. i sprzedać po 1,20... teraz jest cena mocno przeciętna... 1,30? zapomnijcie
  • Re: prosba Autor: ~haha [83.10.9.*]
    wow.. ładnie nakupiliście papieru... ponad 6000 akcji.. super, fajnie że akcja wam wyszła ; )

• Re: prosba Autor: ~freddie [195.206.126.*]
    Szczeny wam opadną zazdrośnicy jak wywali w kosmos. Buty sobie wiążę , bo spadną ! Patrzcie ilu sie gromadzi powyzje oporu 1.10....
  • Re: prosba Autor: ~fff [83.10.9.*]
    to czemu koledzy nie dokupujecie? przecież kosmos ma być ; )
  • Re: prosba Autor: ~nowy [31.6.186.*]
    O od wtorku będzie się działo
  • Re: prosba Autor: ~haha [46.215.107.*]
    Dnia 2016-03-18 o godz. 10:24 ~nowy napisał(a):
    > O od wtorku będzie się działo

tych wtorków to na prc od 5 lat już było sporo no i się zadziało z 4zł. na 1zł. :)
    nie pomyśleliście przypadkiem dlaczego ...:) tak się stało :) ?!
  • Re: prosba Autor: ~Hns [195.206.126.*]
    Mam puytanie. SKORO TAK NIEWIARYGODNA SPÓLKA, SPÓLDZIELNAI I SZULERNIA RZĄDZĄ na PRC TO CO WY TUTAJ ROBICIE??????????? 1 wpis o wzrosćie i 10 o szulerni i beznadzieji :D
  • Re: prosba Autor: ~aaa [83.10.9.*]
    ja tu gram krótko terminowo, od kilku miesięcy idzie kupić w okolicach 1zł, sprzedać po 1,20... i tak w kółko, a dlaczego tyle negatywnych opini? to chyba jasne, większość uwalona po 1,50 do 2zł czy nawet więcej....
  • Re: prosba Autor: ~Hns [195.206.126.*]
    Jak sa uwaleni po 2 zeta to chyba poiwinno im zależęc żeby wzrosło? :) Albo debile i nie rozumieją tego albo świadomie licza n zaniżanie kursu bo chcą kupic....
  • Re: prosba Autor: ~haha [5.174.10.*]
    Dnia 2016-03-18 o godz. 13:48 ~Hns napisał(a):
    > Jak sa uwaleni po 2 zeta to chyba poiwinno im zależęc żeby wzrosło? :) Albo debile i nie rozumieją tego albo świadomie licza n zaniżanie kursu bo chcą kupic....

no Hns widać że s ciebie prawdziwy ynwestor byznesmen :) jak myślisz że można zaniżyć kurs sp. wpisami na forum, która ma 34 mln. akcji i ~ 38 % jest w rękach fund.
    Ty to jesteś inteligent :):):)
  • Re: prosba Autor: ~ajj [5.174.10.*]
    Dnia 2016-03-18 o godz. 11:19 ~haha napisał(a):
    > Dnia 2016-03-18 o godz. 10:24 ~nowy napisał(a):
    > > O od wtorku będzie się działo
    >
    > tych wtorków to na prc od 5 lat już było sporo no i się zadziało z 4zł. na 1zł. :)
    > nie pomyśleliście przypadkiem dlaczego ...:) tak się stało :) ?!

i to tyle :)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/PROCHNIK-Prochnik-Spolka-Akcyjna-Raport-dotyczacy-zakresu-stosowania-Dobrych-Praktyk-7340591.html
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.