• jutro wybicie Autor: ~ja [109.231.14.*]
    dolne ograniczenie 0,40 i wybicie w gore
  • Re: jutro wybicie Autor: pablo7 [37.47.3.*]
    Dnia 2016-03-16 o godz. 15:13 ~ja napisał(a):
    > dolne ograniczenie 0,40 i wybicie w gore

cos wybilo te dolne ograniczenie,obys mial racje bo chce kupic ale poobserwuje:)))
  • Re: jutro wybicie Autor: ~Adi1 [31.175.96.*]
    I jaki sens miało wywalanie tylu akcji po 0.40 nie wywołało to zwiększonej podaży
  • Re: jutro wybicie Autor: ~jaro [109.231.14.*]
    emocje złym doradca - co zmieniło się w spółce od tej zwały - nic poza tym ze ktoś chciał zrealizować zysc i domino ruszyło pkc, teraz zacznie się drapanie po głowie po co sprzedałem, trzeba było trzymać--- z analizy tech widać... co się szykuje.... zorientowani już pewnie dostrzegli :)Teraz przechodzimy etap spagladania jeden na drugiego (K, S) Pozdrawiam
  • Re: jutro wybicie Autor: ~jaro [109.231.14.*]
    patrząc na kontrakty i na brak konkurencji w branży budownictwa sportowego na które są obecnie olbrzymie dotacje z Unii, można się spodziwać w najbliższej przysłosci pozytywnych wiadomości dla spółki i poprawy diametralnie wyników
    przykład:prawdopodobnie budimex bedzie przebudowywał wspólnie z tamex stadion lekoatl. - info nieoficjacje, za niedługo spółka pewnie poda do wiadomości na razie spr planów przez urzędników
    Ta podaż pochodziła raczej od jednej osoby która próbuje zbić kurs i jaki zysk, zysk będzie miał jak odkupi taniej w co wątpie
    No i rzeczywiście od jednej osoby
  • Re: jutro wybicie Autor: ~PK [95.91.193.*]
    Skoro ma być dobrze to dlaczego członek wywalił tyle papiera ??? Brak kasy ???

20k po 47 a 77k po 40 coś tu śmierdzi............ jak sądzicie ???

• Re: jutro wybicie Autor: ~aaa [89.65.20.*]
    Wg mnie ktoś stoi i zbiera po 35 groszy
    Gdyby 97 tyś akcji zebrała ulica na pewno byłyby już wystawione na sprzedaż po 45 - 50 groszy.
    A tych akcji nie widać.
    Proponuję poczekać do WZA, wtedy zobaczymy kto i ile ma akcji TAMEXu.

[x]
TAMEX 0,00% 3,46 2026-05-13 11:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.