Na tej spółce od ponad roku grają pod kontrakty które zazwyczaj są nierentowne, ze 2 miesiące temu naganiacze podbili kurs ze 20% pod informację o robotach dodatkowych za 1 mln, spekuła jest boska :-)
Najważniejsze, żeby wszyscy wiedzieli co to za firma, jak traktuje inwestorów. Wtedy dużo ludzi ominie ją i bezczelne plany właścicieli spalą na panewce. Swoją drogą zastanawiająca dla mnie jest głupota sypaczy, skoro wokół firmy coraz lepszy klimat, odrabiają straty ubiegłych lat, wypracowali markę na rynku, nawet Budimex dał się namówić na konsorcjum!!! A ci jak tylko kilka osób kupi akcje, podrośnie kurs i zabuduje się lewa strona to walą bez opamiętania, dla mnie to głupota!
Dnia 2016-03-16 o godz. 19:57 ~gwizdek napisał(a): > Najważniejsze, żeby wszyscy wiedzieli co to za firma, jak traktuje inwestorów. Wtedy dużo ludzi ominie ją i bezczelne plany właścicieli spalą na panewce. Swoją drogą zastanawiająca dla mnie jest głupota sypaczy, skoro wokół firmy coraz lepszy klimat, odrabiają straty ubiegłych lat, wypracowali markę na rynku, nawet Budimex dał się namówić na konsorcjum!!! A ci jak tylko kilka osób kupi akcje, podrośnie kurs i zabuduje się lewa strona to walą bez opamiętania, dla mnie to głupota!
spabo naganiacie napiszcie jeszcze ze smiec bankrut leci na 1gr:)))bo niewiem kiedy kupic za slaba nagonka
To nie nagonka to frustracja co wyprawiają z tym papierem, a k........ zdjąłem zlecenie po 57 jeszcze przedwczoraj a tak pozbył bym się tego papieru i nigdy tu już bym nie wrócił a tak dalej się kiszę z PdD bez kasy na lepsze spółki które dają zarobić
Dnia 2016-03-16 o godz. 20:18 ~PK napisał(a): > To nie nagonka to frustracja co wyprawiają z tym papierem, a k........ zdjąłem zlecenie po 57 jeszcze przedwczoraj a tak pozbył bym się tego papieru i nigdy tu już bym nie wrócił a tak dalej się kiszę z PdD bez kasy na lepsze spółki które dają zarobić >
no to rzeczywiscie lipa,ale widze ze tu mocno juz schlodzone wskazniki wiec powinno byc odbicie ale co ja tam wiem sa madrzejsi:))))ktorzy widza 10gr juz
Pablo nie słuchaj ich zawsze będą naganiać raz w jedną raz w drugą stronę ja odkupiłem wszystko co sprzedałem powyżej 50gr ze średnią ceną 0.43 a na jutro już jestem ustawiony za zysk z różnicy na poziomach 36,35 i 33 więc niech naganiają dalej czym taniej tym lepiej
Dnia 2016-03-16 o godz. 20:38 ~Adi1 napisał(a): > Pablo nie słuchaj ich zawsze będą naganiać raz w jedną raz w drugą stronę ja odkupiłem wszystko co sprzedałem powyżej 50gr ze średnią ceną 0.43 a na jutro już jestem ustawiony za zysk z różnicy na poziomach 36,35 i 33 więc niech naganiają dalej czym taniej tym lepiej
dzieki Ad1 wiem ze naganiaja jutro sam wskocze poobserwuje jeszcze pozdr myslacych a nie nmaganiajacych
Ja nie wiem gdzie ty widzisz naganianie, napisałem wyraźnie że pozbył bym się tego papieru raz na zawsze jak bym nie zdjął zlecenia i co tu ma do tego naganianie na spadki skoro moja średnia to 49 i nic z tego na razie nie mam sama kiszonka i zamrożony kapitał.......
Dnia 2016-03-16 o godz. 20:56 ~PK napisał(a): > Ja nie wiem gdzie ty widzisz naganianie, napisałem wyraźnie że pozbył bym się tego papieru raz na zawsze jak bym nie zdjął zlecenia i co tu ma do tego naganianie na spadki skoro moja średnia to 49 i nic z tego na razie nie mam sama kiszonka i zamrożony kapitał....... >
to czemu nie brales zyskow jak bylo 55-57 widocznie byles chciwy i myslales o 1zl:)))
Zalezy ile ma sie papiera. Przy duzej ilosci brak plynnosci. Widzisz co sie dzieje z kursem przy odrobine wiekszym obrocie. Niestety minus tej spolki to mala plynnosc, a ja tez sie zapakowalem w 30 kola papiera. Ale spokojnie przy wzrosty na duzychobrotach