• Akcjonariat Autor: ~Racjonalista [94.254.242.*]
    Każdy teraz skupia się tylko na TK Invest, który najpewniej niedługo przestanie być akcjonariuszem Velto, a nikt nie zwraca uwagi na dwóch pozostałych, wg. mnie sensownych graczy – mam na myśli Sebastiana Bogusławskiego i Roberta Kwiatkowskiego. Pan Bogusławski – jeden z bardziej znanych i cenionych doradców inwestycyjnych zarządzających akcjami, wielokrotny członek i przewodniczący RN
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Maupa_w_niebieskim [78.11.144.*]
    No może ten Kwiatkowski i Bogusławski to porządni goście: nie wiem, nie znam, nie oceniam ale ekipa TK Invest plus Skarbiec TMK kładą się głębokim cieniem na wizerunku tej spółki. Oszukani obligatariusze TK Invest i Browaru Wojcieszów gorąco pozdrawiają.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Racjonalista [94.254.243.*]
    Porządni i nie pakujący sie w śmieci. Ta spółka nie jest niczemu winna, widać że chce się odciąć od TK invest, co niebawem powinno zaowocować oficjalnym info o zmianach w akcjonariacie.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    taaa
    dopoki nie bedzie infa ze tk invest poza rynkiem sprzedal wszystkie akcje komus innemu to ja tu nie wierze
    w kazdej chwili jest mozliwa wyrzutka do kosci, poki cos placa za walora, zwlaszcza ze tk invest moze na gwalt potrzebowac pieniedzy

i maja to sprzedac komus innemu a nie kolejnej firemce powiazanej z nimi krsem, prokurentami itd

ale ale
    zawsze przeciez mozna nabyc teraz po 12 skoro taka dobra cena i praktycznie szoruje d..a o dno
    najwyzej pozniej usrednicie po 8-7
    przeciez tu nie ma co oceniac
    tu sie licza fakty
    a fakty sa takie ze ...

ewakuacja trwa
    na razie jeszcze w kontrolowany sposob
    na razie ...
    no to masz kwiatek :)

Zgodnie z zawiadomieniem z dnia 9 grudnia 2015 r. posiadałem 28.339.101 akcji Velto Cars S.A., upoważniających do 28.339.101 głosów na jej Walnym Zgromadzeniu, co stanowiło 19,97% kapitału zakładowego Velto Cars S.A. oraz 19,97% ogólnej liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Velto Cars S.A.
    Aktualnie - tj. na dzień 8 marca 2016 roku i uwzględniając nową wysokość kapitału zakładowego - posiadam 26.368.196 akcji VELTO CARS S.A., upoważniających do 26.368.196 głosów na jej Walnym Zgromadzeniu, co stanowi 11,10% kapitału zakładowego VELTO CARS S.A. oraz 11,10% ogólnej liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu VELTO CARS S.A.

oprocz tk invest to jest tez kolejka chetnych do opuszczenia tego okretu

[x]
VELTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.