według moich obliczeń, przypuszczeń i wszystkich znaków na ziemi i niebie, ewidentnie szykuje się zmiana akcjonariusza. Jeżeli moje przypuszczenia się potwierdzą na dniach powinniśmy pożegnać kogoś dużego, oby TK Invest, wreszcie skończyłoby się to całe zamieszanie, przerzucanie się akcjami... teraz tylko trzymać kciuki, żeby tak było i powinniśmy powrócić do jakieś ciekawszej wyceny
nie wiem czy dzis, ja gdybym dziergal tu walki to bym zrobil dzis, ale uwazam ze fajnie by bylo spuscic ponizej widel wywalic to po 12 i wymusic kurs nizszy niz 12
to ze kupiony walor po 12 to raczej nie ma sie czym chwalic ... tu przygotowania do wodospadu trwaja w najlepsze tylko jeszcze nikt nie dal sygnalu do ewakuacji do szalup
ale ci bardziej sprytni maja juz kamizelki ratunkowe na sobie i stoja blisko burty ... na razie orkiestra jeszcze gra, haha
Dnia 2016-03-16 o godz. 13:18 ~xxx napisał(a): > nie wiem czy dzis, ja gdybym dziergal tu walki to bym zrobil dzis, ale uwazam ze fajnie by bylo spuscic ponizej widel > wywalic to po 12 i wymusic kurs nizszy niz 12 > > to ze kupiony walor po 12 to raczej nie ma sie czym chwalic ... > tu przygotowania do wodospadu trwaja w najlepsze > tylko jeszcze nikt nie dal sygnalu do ewakuacji do szalup > > ale ci bardziej sprytni maja juz kamizelki ratunkowe na sobie i stoja blisko burty ... > na razie orkiestra jeszcze gra, haha
Dnia 2016-03-16 o godz. 14:06 ~xxx napisał(a): > pablo ... czemu tak niekulturalnie ? > cwaniaku ? > > pamietaj, uwazaj z kim tanczysz.... hahaha > widziales ile mamy akcji ? > > to nie krzycz i pyskuj wiecej :) > jak sie zamarzy to bedzie i 8 groni > > a presto kojarzysz ? hehehe
spoko patrze nie mam akcji velto,a ty z rego funduszu jestes:)))
Dnia 2016-03-17 o godz. 10:41 ~xxx napisał(a): > bumecha nie obserwuje, a dzis mam tel zeby wyjsc z gppi > a na velto dostalem zakaz pisania "zastrzezonych" tresci :)
i dobrze juz nikt nie dotknie velto ja przynajmniej juz nie rusze:)))
Dnia 2016-03-17 o godz. 10:41 ~xxx napisał(a): > bumecha nie obserwuje, a dzis mam tel zeby wyjsc z gppi > a na velto dostalem zakaz pisania "zastrzezonych" tresci :)
Dnia 2016-03-17 o godz. 13:59 ~xxx napisał(a): > z rana byl telefon, ze bedzie mozna a nawet trzeba wyjsc z papiera jak sie posiada tego cennego walora > a na presto 8 coraz blizej, hehe > > na velto tez mam sygnal co i jak, ale jak to mowil klasyk bolek > wiem ale nie powiem >
co ty robisz na takim forum marnujesz sie tak wszystko przewidujesz:)))idz pracowac do tk invest:)))