z ciekawosci sprawdzam 1 kwestionariusz felicji wyksztalcenie zawodowe ... nie wiedzialem ze sa ludzie ktorzy je maja, myslalem ze powinni sie doksztalcac, nawet jesli w mlodosci zrobili bledy zaniechania w tej kwestii, tym bardziej jak maja zasiadac w radach nadzorczych
sprawdzam 2 kwestionariusz grzegorza to samo, wyksztalcenie zawodowe
dalej nie chce mi sie juz sprawdzac, rece opadaja ja w ta firemke nie zainwestuje ani zlotowki, a to co mam kupione to oddam (czesc juz oddalem) innym napalencom pewnie tez z zawodowym wyksztalceniem ...
masz szanse, jak wszyscy inni ja nie bede czekal do 55, oddam to znacznie wczesniej
zenek ktory zawsze mi tankuje paliwo na stacji, tez ma wyksztalcenie zawodowe i na bank kilkuletnie doswiadczenie zawodowe zwiazane z branza paliwowa ...
normalnie pusty smiech znalezc slupow do rady to tez trzeba umiec, panie zarzadzajacy w tym grajdole
Moja babcia po 7 latach podstawówki lepiej prowadziła młyn niż dziadek ze średnim wykształceniem :-) Co mnie jako akcjonariusza ma obchodzić wykształcenie. Po czynach ich poznamy
A 30 letnie doświadczenie w branży kolejowej? 30 lat pracy w Warsie, a może mycia, bądź sprzątania wagonów? A może była w zarządzie jakiejś spółki kolejowej...?
i slup ktory jest ustawiany tam gdzie mu kaza oczywiscie ma to swoje zalety, ale przygotowywali sie do wiekszego walka tutaj, nic nie wyszlo najpierw przerwa w walnym, pozniej dokonczenie, ale oprotestowanie uchwal przez drobnych, nie klepneli emisji czyli droga zamknieta do walku
doswiadczenie w banzy kolejowej, hahaha a co oni chcieli na zgliszczach magnifico wprowadzic pkp cargo tutaj ? no przestancie
i teraz pytanie, skoro glowny majster mial zroic emisje dla swojakow, ale sie to nie udalo, to co za papier trzymacie jeszcze w garsci ?
to nawet nie generator oze jak na letusie ale generator kosztow... makulatura
equimaxowi zostal jeszcze mniej niz melon akcji do opylenia i tyle w temacie
Zwracam uwagę, ze na ostatnim walnym zglaszal sprzeciwy Montoya... Jak komus sie nie podoba mogl byc na walnym i robic to samo. Facet przynajmniej ma jaja i walczy o swoje a nie biadoli
Emisje zablokowal po przerwie zmniejszyl reprezentacje i liczbe glosow i nie zdziwie sie jak pojdzie z tym do sadu a ztego co widze nie ma nawt 5 procent
W spolce jest tez Krzyzaniak ten z PCGuard i pytanie na co mu te akcje
Skąd Ci naganiacze na spadki tutaj się pojawili. Przez dwa lata była cisza i nagle jak kurs kilkadziesiąt procent niżej to jeden z drugim zawzięcie codziennie nadaje :-))
Tak na serio to moglo by miecsens ale to sa tacy partnerzy, ze jego tez by dy...neli...
Gdby cos zrobil razem z Montoyą to w mogloby byc z tego cosciekawego...Jeden zna to z obu stron drugi ma kapital i jaja skoro w to wchodzi
Pytanie ile ma reszta... Jakby zebrali wiecej niz 25% to juz mieli by kworum na walnym... Pytanie tylko ile poparkowal Equimaxx w Gravitonie, Astorii i innych...
zobaczymy cos sie bedzie dzialo na dniach, bo na pewno bedzie tu korbka zobacz SPAC1