• moja ocena Autor: ~ra [37.248.255.*]
    Z moich obserwacji wynika ,że spółka jest niewiele warta bo wcale nie ma chetnych na kupno nawet po tej cenie po jakiej jest zamiar skupienia czesci akcji dlatego tez proponuje dla tych co maja jakies drobne akcje sprzedaz i nie zawracanie sobie tym dalej glowy!!!
  • Re: moja ocena Autor: ~roko [91.232.194.*]
    Do 18 marca moje akcje będą jeszcze się kisić. Przyznam, że liczyłem na więcej.
  • Re: moja ocena Autor: ~wowi [94.254.169.*]
    moja ocena jest taka: 
    spółka generuje przychody powyżej 300mln zł, zmniejsza zadłużenie (już niespełna 30mln), samych przeływów gotówkowych z dz. oper. niespełna +2mln, a jej kaitalizacja 7mln :D:D:D:D:D ubaw po prostu. Jakkolwiek licząc, zakładając nawet najbardziej negatywne scenariusze rozwiązań ciągnących sie kwestii, to przy takich wynikach (a przecież miedź i inne złomy już ostro pną się w górę po odbiciu z dołka) minimalna wycena to 10-11zł, ale obstawiam że wróci w niedługim czasie do wycen sprzed kilku lat....
  • Re: moja ocena = strata z dział. oper. w stos. do wynagorodzenia prezesa Autor: ~butt [5.134.65.*]
    witma
    W całej tej firmie DROP najbardziej zabawne i szokujące zarazem jest to, że Prezes spółki Pan Chwedoruk Z. oficjalnie podaje że zarobił w 2015 r. aż 749 tys zł. brutto, a strata z dz. operacyjnej w tym okresie wyniosła 925 tys. zł. Wnioski nasuwają się same. Mnie jako udziałowca tej spółki to razi, dlaczego od 3 lat nie ma nawet symbolicznej dywidendy a prezes kosi taka kasę za permanentne straty.

• Re: moja ocena = strata z dział. oper. w stos. do wynagorodzenia prezesa Autor: ~ra [5.172.237.*]
    OJ! Oj! Prezesowi chyba zabrakło na wypłatę bo na siłę chce chociaż parę akcji sprzedać a podobno chcieli kupować!!!!!
[x]
DROP -7,14% 0,19 2020-11-06 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.