Dnia 2016-03-14 o godz. 02:39 _milioner_ napisał(a): > info w drodze, straszaki na 7 i 8 moga zniknąc w kazdej chwili wtedy widły i otwarcie 12gr arkusz od 9 gr pustawy
a ten juz od 2,30 w nocy nagania koles jak sie ubrales daj sobie spokoj z 2gr na 8gr poszlo 400%
Dnia 2016-03-14 o godz. 14:26 ~Jan napisał(a): > To niech daje,a nie udaje.
przyszedl tu gamon po wzrostach na 6-7gr sie obkupil i udaje wielkiego inwestora a tu 5gr cus dostalem 4gr i 3gr jeszcze czekam milioner a nie po 6-7gr,a pial na wszystkich spolkach ze ostatnie akcje po 7gr,co za inwestor zeby o 2,30 naganiac a tu mu nie wyszlo i po 5-4juz daja,jak nie masz pojecia to zamilcz milionerze
Pablo7 daj juz z tym milionerem spokoj... Ty naganiasz na spadki on na wzrosty.... takie gieldowe zycie... ja caly czas widze tu wzrosty i to grube..... cierpliwosci..... pozdro
Dnia 2016-03-14 o godz. 18:12 ~ramzes napisał(a): > Pablo7 daj juz z tym milionerem spokoj... Ty naganiasz na spadki on na wzrosty.... takie gieldowe zycie... ja caly czas widze tu wzrosty i to grube..... cierpliwosci..... pozdro
ja nie naganiam na spadki tylko pisze co widze sam wzielem troche po 5gr o ktorym pisalem,a nie tak jak on przylazl w piatek i mysli ze tu nagoni ja mialem srednia 4gr i oddalem 7gr a ten pial o 7gr dzos ze ostatnie akcje a ja pisalem ze musi wrocic do 5-4 nawet 3gr to mnie wysmial a teraz schowal sie ze wstydu,ps ja tez widze ale powrot sie nalezal i po wskaznikach tez na minimum 4gr albo i 3gr a nie tylko widzial wzrosty to mnie denerwuje