Tu o kursie decyduje wyłącznie spółdzielnia. Jakiekolwiek analizy są z góry pozbawione sensu i skazują, że osoba je przeprowadzająca nie ma pojęcia co tu się dzieje.
Dnia 2016-03-13 o godz. 15:52 ~V2 napisał(a): > Tu o kursie decyduje wyłącznie spółdzielnia. Jakiekolwiek analizy są z góry pozbawione sensu i skazują, że osoba je przeprowadzająca nie ma pojęcia co tu się dzieje.
czy bez sensu to sie okaze V2,okeya analizy sie sprawdzaja plus wskazniki,a kurs coraz nizej i bardzo dobrze najpierw grali 24-30,potem 20-28,potem 17-21,potem 15-19,potem 13-16,teraz 12gr i dobrze niedlugo nie bedzie im sie oplacac sprzedawac :)teraz niech graja 12-16:itd)))
Dnia 2016-03-14 o godz. 04:14 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-03-13 o godz. 22:15 ~V2 napisał(a): > > Pablo, oni papier mają gratis, więc jeszcze długo będzie im się to opłacać. > > jak za darmo daj linka:)))
placili po 30gr seria E a ty piszesz ze darmo wszystko jest napisane skad masz wiedze ze za darmo daj konkretnego linka V2
nie 'reklamuj' tutaj zadnych pseudo (k)analiz, nie wiem moze jakis ciekawskich to skusi zeby kliknac, mnie nie a co do spolki, to widze ladny trick
kupie wieksza ilosc, powiedzmy 100 kola zeby zachecic innych do zakupow, a jednoczesnie to co kupilem wystawie od razu na sprzedaz tylko ze w ronych ilosciach, powiedzmy po 50tysi
nie reklamuje gram z okeyem juz 5 lat moze na velto ciezko jest analizowac,presto mi analize zrobil kupilem 14gr sprzedalem 17gr i odkupilem 16gr jutro ok 20gr sprzadam:))))
to jak jemu z analizy wyszlo ze dojdzie do 14 to czapki z glow, a tak na powaznie to po takim spadku, infach o tym jak to chca zwolac NWZA i wogle krachu, to z 14 na 16 to jakos tak slabo odbilo ... i towar dostarczany jest caly czas tasmociagiem
tu niestety tez po 13 jest dystrybucja a wiesz co to znaczy ... :)
wiem :))))jutro 20gr presto zrobi dlatego sprzedalem po 17gr kupione 14 i odkupione 16gr:)))biore zyski jak to sie mowi a velto zaraz dziabnie 13 i 14:)))
Dnia 2016-03-14 o godz. 13:49 ~xxx napisał(a): > to jak jemu z analizy wyszlo ze dojdzie do 14 to czapki z glow, a tak na powaznie to po takim spadku, infach o tym jak to chca zwolac NWZA i wogle krachu, to z 14 na 16 to jakos tak slabo odbilo ... i towar dostarczany jest caly czas tasmociagiem > > tu niestety tez po 13 jest dystrybucja > a wiesz co to znaczy ... > :)
a ty mi tu presto naganiasz 8gr bedzie ale dopiero jak 20gr bedzie xxx:)))
jak masz szybkie raczki to kup sobie po 16 i sprzedawaj po 17 moze wezma ... ale tylko dlatego zeby upchac jeszcze wieksze ilosci i zachecic wlasnie drobnice zeby odbierala papiera wyglada to tak, ze np dzis przestali sypac z rana to drobni wzieli po 17, potem po porannej kawie przyszedl worek bez dna i zasypal po 16 i caly czas podaje tasmociagiem ...
w kazdej chwili jednak moze zwiekszyc tempo i zasypac nizej tak jak to robil od 25-24-23-22-21-20-19-18 ... styl ten sam i jak wrzucili taka ilosc akcji w ulice to ludzie sa ugotowani, jak nie bedzie super infa typu ze spolki to papier mozna skreslic z obserwacji wogle bo na kazdym poziomie beda zasieki tych co kupili i teraz chca chocby odzyskac swoja kase
Dnia 2016-03-15 o godz. 10:17 ~xxx napisał(a): > no to miales 5 minut na ucieczka z papiera > aktualnie po 14 stoi 800 tysi > :) >
ucieklem kupione w piatek 200tys sprzedane 17gr odkupione wczoraj 16 i sprzedane 17gr widzialem xxx co sie dzieje jak nie wybijal luki 17gr tylko dotknal 18gr dzieki pozdr
spoko, ale na czyms takim nie ma co analizowac luk ani analizy technicznej to mozesz na dow jonesie daxie albo przynajmniej na pko bp czy kghm na presto najpierw wymaluja kursa a potem napalency moga sobie przystosowac kreski at
wiem cos o tym, bo kiedys na uczelni bronilem sie z zastosowania analizy technicznej... a dyplom mam na 5 :)
wiadomo lepiej wiedziec wiecej niz mniej, ale z tym to zasada ograniczonego zaufania zwlaszcza na naszej bananowej gieldzie a tym bardziej na smieciowym njukonekcie
Dnia 2016-03-15 o godz. 11:03 ~xxx napisał(a): > spoko, ale na czyms takim nie ma co analizowac luk ani analizy technicznej > to mozesz na dow jonesie daxie albo przynajmniej na pko bp czy kghm > na presto najpierw wymaluja kursa a potem napalency moga sobie przystosowac kreski at > > wiem cos o tym, bo kiedys na uczelni bronilem sie z zastosowania analizy technicznej... > a dyplom mam na 5 :) > > wiadomo lepiej wiedziec wiecej niz mniej, ale z tym to zasada ograniczonego zaufania zwlaszcza na naszej bananowej gieldzie a tym bardziej na smieciowym njukonekcie > > tak jak z kierowcami na drodze publicznej
to prawda ale jezeli ktos wali fixem 14gr i zostawia luke to zawsze sie domyka przynajmniej ja tak sie uczylem a tak bylo 17gr tuz przed fixem w piatek wiec powinna byc zamknieta:)))a co na naszym velto taki bezruch wtorek
Dnia 2016-03-15 o godz. 13:15 ~xxx napisał(a): > zagladneli do nas ci tzw "wpychajacy" sie ze zleceniami > aktualnie np stoi > > 0,12 ......... 30000 .......... 08:30:20 > > a nie bylo :) > ale jak zabrali towara po 13 to sie uaktywnil ze ja tu stalem przeciez > hehehe > > stary numer dokladnie zgadza sie xxx :))ciekawe czy jeszcze da 12gr czy do piatku tylko gora do fixa:)))
Dnia 2016-03-15 o godz. 13:50 ~xxx napisał(a): > hahaha > a co to ? juz sie przekonales do osemeczki ? > a mowiles ze naganiam ze bedzie 8 > > 10 marca patrzalem co robia, napisalem wtedy na watku presto ewakuacji cd a kurs chodzil po 25-27 ... > > moze byc 11 moze byc 8 moze byc tyle ile zamarzy sie prowadzacemu tamten autobus > :) >
11gr jest wsparcie :)))jeszcze bronia ale wedlug scenariusza mojego jak wybija i 10gr dzis zamkna jutro 8gr i odbicie 10gr powrot tak ja to widze presto