• UWAGA Autor: ~gregor555 [213.213.186.*]
    ten tydzien bedzie goracy bedzie sie dzialo
  • Re: UWAGA Autor: ~gustlik [46.169.133.*]
    no Gregory czekamy i z podziwu nie wychodzimy, bedzie się tak działo że zarobimy całe 2000 pln . a może nawet 2500 :) hahaha
    bo cos mi się wydaje że w tym przedziale oscylujesz :)
  • Re: UWAGA Autor: ~gregor555 [213.213.186.*]
    troche sie pomyliles juz mam6230 netto po tym kursiei czekam dalej kazdy grosz do przodu to sobie obliczile to bedzie do 5kwietnia max jestem
  • Re: UWAGA Autor: ~gustlik [46.169.133.*]
    Dnia 2016-03-13 o godz. 14:18 ~gregor555 napisał(a):
    > troche sie pomyliles juz mam6230 netto po tym kursiei czekam dalej kazdy grosz do przodu to sobie obliczile to bedzie do 5kwietnia max jestem

Gregor, szacunek , no to naprawdę zaszalałeś :) i Tobie się chce naganiać ..?! z taką mikro ilością akcji :) przecież to nawet na prowincję tutaj ludziom nie wystarczy ...
  • Re: UWAGA Autor: ~gregor555 [213.213.186.*]
    juz spadam nie wiedzialem ze mam do czynienia z rekinem
  • Re: UWAGA Autor: ~banan [89.230.115.*]
    Chrzań ich Gregor. Zazdrośnicy. Grają przeciw trendowi, a ten jest zarówno w krótkim jak i średnim terninie wzrostowy. 1.30 na dniach i potem coraz wyżej.
  • Re: UWAGA Autor: ~gustlik [31.1.21.*]
    Dnia 2016-03-13 o godz. 17:26 ~banan napisał(a):
    > Chrzań ich Gregor. Zazdrośnicy. Grają przeciw trendowi, a ten jest zarówno w krótkim jak i średnim terninie wzrostowy. 1.30 na dniach i potem coraz wyżej.

Gregor ja nie jestem żadnym rekinem, poczytaj trochę to będziesz wiedział kto na tym papierze siedzi ... więc zanim będziesz naganiał piszą posty pt. :) UWAGA, IDA WZROSTY, JEST DOBRZE , BEDZIE DOBRZE , WSPANIALE CUDOWNIE, Lato , jesień , raporty :):) itd,,to lepiej byś wykazał trochę inicjatywy i poprzedził te hasła jakąkolwiek wiedzą merytoryczną ! poczytaj trochę o zarządzie spółce akcjonariacie itd. a wtedy będzie to podstawa do dialogu. To że masz przeczucie bo jesteś na parkiecie od lat 80 :) to pięknie i wspaniale ,, ale zostaw to przeczucie dla siebie bo zaprowadzisz innych w kanał ...
  • Re: UWAGA Autor: ~PRC [83.6.66.*]
    od dziś Gregor "gruba ryba" :-)))))
    jakbyś dodał jedno zero to może by zrobiło wrażenie :-)))
  • Re: UWAGA Autor: ~ptyś [81.15.232.*]
    Ale ten Gregor to mądry gość.Kurcze powiedzcie co robić, mam tych akcji ok 10 tyś i cały czas dokupuję,tak po 300 miesięcznie ale się martwię ,a o co chodzi z tym akcjonariatem?Przecież jak są fundusze to trzeba kupować ,sąsiad makler mi powiedział że wtedy to bezpieczna inwestycja.,przecież na giełdzie się nie oszukuje,to instytucja pewna.
    Chyba będę sobie dalej dokupował,
  • Re: UWAGA Autor: ~niemożliwe [46.215.114.*]
    Dnia 2016-03-16 o godz. 13:02 ~ptyś napisał(a):
    > Ale ten Gregor to mądry gość.Kurcze powiedzcie co robić, mam tych akcji ok 10 tyś i cały czas dokupuję,tak po 300 miesięcznie ale się martwię ,a o co chodzi z tym akcjonariatem?Przecież jak są fundusze to trzeba kupować ,sąsiad makler mi powiedział że wtedy to bezpieczna inwestycja.,przecież na giełdzie się nie oszukuje,to instytucja pewna.
    > Chyba będę sobie dalej dokupował,

to jakieś żarty ??? :):)
  • Re: UWAGA Autor: ~PRC [178.43.48.*]
    To podpucha (prowokacja) czy serio pytasz? :-))))
    Bo mi ręce z gaciami opadły :-))
  • Re: UWAGA Autor: ~ptyś [81.15.232.*]
    Serio,ale chyba głupio się zapytałem ,dalej kupuję i nie oglądam się na nic,w tym miesiącu dostanę 13 tą pensję i kupuję za wszystko
  • Re: UWAGA Autor: ~PRC [178.43.48.*]
    13-ta może być pechowa :-))))))
    ps
    jezeli taksówkarz mówi "inwestuj w giełdę".... spierniczaj czym prędzej z parkietu :-)

• Re: UWAGA Autor: ~jaros [46.215.114.*]
    Dnia 2016-03-16 o godz. 13:46 ~ptyś napisał(a):
    > Serio,ale chyba głupio się zapytałem ,dalej kupuję i nie oglądam się na nic,w tym miesiącu dostanę 13 tą pensję i kupuję za wszystko

Ptyśiuuu rozumiem że robisz sobie żarty ,ale jeśli nie to odpowiem ci żebyś za rok nie był rozczarowany ... ps. tylko rozczarowany ....

więc, 1) zbierz te wszytki swoje akcje 2) oblicz sobie średnią 3) sprzedaj jak się da tak żebyś wyszedł na zero lub z lekką stratą 3) zamknij rachunek maklerski ! 4) za to co zostanie kup sobie złote sztabki ale nie większe niż 20gr.
    powodzenia
  • Re: UWAGA Autor: ~ptyś [77.45.47.*]
    Czyli co?Wszystko sprzedać? Co dalej,kurcze nie wiem
  • Re: UWAGA Autor: ~jjj [87.206.109.*]
    nic nie sprzedawaj, w kwietniu/maju musi być odbicie.. wtedy sprzedasz!
[x]
PROCHNIK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.