• DOTACJA ???!!!!?????? OBSTAWIAMY ZAPRASZAAM Autor: _milioner_ [84.129.237.*]
    bo ze dostali dofinansowanie to już pewne

https://www.bankier.pl/wiadomosc/GLGPHARMA-Informacja-o-przyznaniu-projektowi-Spolki-dofinansowania-z-programu-INNOMED-7331514.html

pytanie tylko teraz ile znalazłem info w sieci że minimalna wartosc dofinansowania to 1mln a maxymalna 10mln

jak myslicie i jak zachowa sie kurs
  • Re: DOTACJA ???!!!!?????? OBSTAWIAMY ZAPRASZAAM Autor: pablo7 [37.47.4.*]
    Dnia 2016-03-12 o godz. 21:42 _milioner_ napisał(a):
    > bo ze dostali dofinansowanie to już pewne
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/GLGPHARMA-Informacja-o-przyznaniu-projektowi-Spolki-dofinansowania-z-programu-INNOMED-7331514.html
    >
    > pytanie tylko teraz ile znalazłem info w sieci że minimalna wartosc dofinansowania to 1mln a maxymalna 10mln
    >
    > jak myslicie i jak zachowa sie kurs

po ile sie ubrales po 7gr,przeciez ta spolka juz urosla z 2gr na 7gr malo,teraz latasz jak szalony po wszystkich spolkach i naganiacz jaka to spolka wspaniala tak jak w przypadku B2PARTNET tez miala byc perla i wybijac 18gr a sam pierwszy sprzedawal po 11gr szok ze taki bezczelne naganianie
  • Re: DOTACJA ???!!!!?????? OBSTAWIAMY ZAPRASZAAM Autor: _milioner_ [93.205.69.*]
    co za kolo, dałes sie wyleszczyc i chcesz taniej odkupic??? Przeciez sam dobrze wiesz ze jak wpadnie info to 7-8 zostanie w pare minut rozebrane a pózniej juz z góreczki akcji coraz mniej. jak posiadałes akcje to innaczej pisałes wiec kto tu jest naganiaczem sam pisałes ze czekasz na 5gr ale to cie zmatwie chyba sie nie doczekasz. bedziesz brał po 10-12
  • Re: DOTACJA ???!!!!?????? OBSTAWIAMY ZAPRASZAAM Autor: pajda757 [37.47.5.*]
    Hehe dokładnie, psy szczekają a karawana jedzie dalej. Dotacja przyznana czas jechać na północ
  • Re: DOTACJA ???!!!!?????? OBSTAWIAMY ZAPRASZAAM Autor: _milioner_ [93.205.69.*]
    osobiscie obstawiam na 10mln wtedy 12gr mamy jak w banku bo przeciez obecna kapitalizacja byłaby niższa od dotacji do tego mają jeszcze 12mln z emisji
  • Re: DOTACJA ???!!!!?????? OBSTAWIAMY ZAPRASZAAM Autor: pablo7 [37.47.43.*]
    ty lepiej juz nie obstawiaj milionerze bo juz obstawiales na B2Partner ,latales i naganiales jaka to spolka cacy a sprzedales 11gr a mialo byc tak pieknie 18gr wybic,teraz latasz po wszystkich spolkach i smieja sie wszyscy z ciebie jak sie ubrales po 7gr to nie naganiaj,a kiedy ja kupuie czy 5gr czy 3gr czas pokaze ,info juz w cenie poszlo z 2gr na 8gr wiec sie nie osmieszaj i przestan wklejac o tej dotacji linki na innych spolkach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.205.69.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.43.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2016-03-13 o godz. 10:59 _milioner_ napisał(a):
    > co za kolo, dałes sie wyleszczyc i chcesz taniej odkupic??? Przeciez sam dobrze wiesz ze jak wpadnie info to 7-8 zostanie w pare minut rozebrane a pózniej juz z góreczki akcji coraz mniej. jak posiadałes akcje to innaczej pisałes wiec kto tu jest naganiaczem sam pisałes ze czekasz na 5gr ale to cie zmatwie chyba sie nie doczekasz. bedziesz brał po 10-12

ty nie pisz tu o info bo to w cenie tak dalem sie wyleszczyc kupilem 3-4-5gr srednia 4gr sprzedalem 7gr bo mi wystarczylo,w piatek stukalo juz 5gr,a ty widze odemnie brales 7gr jak juz jest po ptokach:)))a czas pokaze kiedy 5gr,moze 3gr
    nic po 7 nie brałem tylko po 6gr, zresztą to itak bez znaczenia bo mam zamiar troche tu poczekac i oddac conajmniej po 20gr
    Dnia 2016-03-13 o godz. 14:34 _milioner_ napisał(a):
    > nic po 7 nie brałem tylko po 6gr, zresztą to itak bez znaczenia bo mam zamiar troche tu poczekac i oddac conajmniej po 20gr

tak jak b2partner:)))minimum 18gr mialo wybic a oddales 11gr:)))
    no była szansa na wybicie z kanału 15-18gr górą ale wybiło dołem wiec dłuższa konsolidacja sie zapowiada to wyszedłem po 11 co kupiłem po 9gr, mialem racje teraz mozna znów po 9gr kupic ale glgpharma zapowiada sie 100 razy lepiej wiec przenosze kapitał tutaj
    do tego info na dniach o dotacji a kurs 6gr, kolejne info o otwarcie zakładu produkcyjnego w polsce 20gr w niedługim czasie
  • Re: DOTACJA ???!!!!?????? OBSTAWIAMY ZAPRASZAAM Autor: ~zbychu [46.112.106.*]
    biedny milionerze, naprawdę myślisz że pisząc te bzdety nagonisz ludzi ?

prostackie teksty ?????!!!!!?????  i stare linki już nie działają

spróbuj czegoś nowego, na poziomie, choć wątpię czy potrafisz

[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.