Dnia 2016-03-11 o godz. 22:55 ~Lew napisał(a): > wsparcie 14 gr peklo. > kwestia 2-3 tyg > czyżby 7 gr ? podwojne dno narazie 12gr a 14gr to nie wsparcie
Dnia 2016-03-12 o godz. 07:31 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-03-12 o godz. 07:27 ~lon napisał(a): > > no mistrzuniu dołków i górek !! aż się nie mogę doczekać poniedziałku hahhaha > > czas pokaze owale tobie po 15gr do konca tygodnia
acha dodam ze czekam 11-10 na nastepne jak chcesz to syp tylko ty jestes zwykly leszcz pismak
Dnia 2016-03-12 o godz. 07:45 ~lon napisał(a): > te kupione po 12czyt.14 oddasz po.......oj nie chcę psuć soboty
czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem napisalem ze kupilem po 12gr a nie 14gr jezeli spadnie w co niewierze odkupie kolejne 11-10gr takze nie wypisuj tu bzdur a spolka na dnie
Dnia 2016-03-12 o godz. 07:49 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-03-12 o godz. 07:45 ~lon napisał(a): > > te kupione po 12czyt.14 oddasz po.......oj nie chcę psuć soboty > > czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem napisalem ze kupilem po 12gr a nie 14gr jezeli spadnie w co niewierze odkupie kolejne 11-10gr takze nie wypisuj tu bzdur a spolka na dnie
wiesz co to jest podwojne dno i wskazniki ladnie schlodzone
Dnia 2016-03-12 o godz. 07:53 ~lon napisał(a): > no dobra to i ja się zaczaję w poniedziałek pozdro
jak bedzie jeszcze 12gr ja bym bral ale to juz twoja kasa i ty decyduj,wedlug mnie do konca tygodnia 15gr ale mamy bardzo dobre infa az zal tego nie brac 12gr
pablo ale po co wogle naganiasz ... nie rob tloku zwlaszcza ze sie zagapilem na fixie i nie mam towara ! i wogle po co kogos przekonywac do swojej racji, to rynek ma zawsze racje
jednemu spadlo drugiemu wzrosnie jeden odda po 1 grosiku zysku inny po kilku
a wiekszosc wpisow tu to takich petarda (bo kupilem) albo zwala (bo nie zdazylem) lub (stracilem na tym to teraz bede plul jadem i aby innym tez spadlo) hahaha
jak bedzie pan z piatkowego fixa ze sprzedaza jeszcze to fajnie, ale obawiam sie ze nie bedzie ostatnim razem wzialem jakies 50 tysi po 12 bo wiecej nie chcieli zrzucic, poszedl tylko 1 strzal i papier w ciagu tygodna zameldowal sie po 16, teraz ktos tez na 5 minut polozyl pakiecik po 12
a w poniedzialek jak mysle beda siorbac 13-14
a najlepiej jak pewnie zauwazyles robic jak ci ktorzy ostatnio sie u nas zjawili i wpychaja sie przed kolejke ze zleceniami, nie zauwazyles? papier przemiela sie na przyklad po 14 i jest na sprzedaz wiec wszyscy ktorzy mieli dostac to dostali, ale jak rosnie i zbieraja poziom 15 to "nagle" ujawnia sie pare 50 000 ustawionych o 8.30 (!!!) z rana po 14 i panie ja tu stalem ... hahahaha
czasem tez tak robie ale mam za maly budzet zeby blokowac i "utajniac" swoje zlecenia i aktywowac je jesli sytuacja rynkowa jest korzystna, zwlaszcza ze gram na kilku spolkach
to milego weekendu i do poniedzialku i nie rozpychac mi sie po 12, hahaha