• GaNT Autor: ~Gant [83.22.35.*]
    odkreślił on, że sytuacja płynnościowa spółki jest bardzo dobra (nadwyżka wpływów nad wypływami gotówki do końca 2012 r. przy zamrożeniu nowych inwestycji wyniosłaby blisko 100 mln zł), a segment mieszkań popularnych, przystępnych cenowo dla nabywców (podstawowa działalność Gant Development) jest co do zasady w bardzo dużym stopniu niewrażliwy na zawirowania rynkowe. Dlatego scenariusz dynamicznego rozwoju Grupy w kolejnych okresach pozostaje bazowy.

Warto jednak również pamiętać, że w Grupie mamy również część komercyjną oraz mieszkania na wynajem. To również zwiększa naszą atrakcyjność inwestycyjną. Samo Centrum Handlowe Marino, które jest obecnie praktycznie w całości wynajęte, generuje ponad 12 mln zł przychodów rocznie, a jego wartość można szacować na 150-200 mln złW dwucyfrowym tempie rosną tam obroty najemców i liczba odwiedzających ich sklepy klientów – dodał Wiceprezes Andrzej Szornak.
  • Re: GaNT Autor: ~Jola [176.199.242.*]
    Ja sobie stratę 250,000 włóczę w jakoś w C8 a rodzince A to tylko życzę co by nikt im szach mata nie zrobił na 5 lat bo to śmierdzi na kilometry.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.205.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • gant-kant Autor: ~karoldrugi [95.40.91.*]
    Do kryzysa z Lodzi. Jesli wygrałes sprawe z Gantem/chodzi przedewszystkim o obligacje GNT 814 tzw. zabezpieczone to podaj jakies skromne dane;gdzie ,kiedy jakas sygnatura. My przygotowujemy pismo do Prokuratury Generalnej z zarzutami zgórnej półki. Potrzebujemy max. ilość argumentów i faktów ze jesteśmy nie jedyni którzzy czują się oszukani. Jesli potrzeba damy kontakt z liderem naszej grupy.My-zachodniopomorskie
  • Re: gant-kant Autor: ~bkosz [87.250.183.*]
    Ja mam nakaz zapłaty i czekam na klauzulę aby przekazć do Kornika- ciekawe tylko z jakim efektem. Osobiscie nie wierzę , że Gant kogoś juz spłacił.
    Popieram działania grupy z zachodniopomorskiego, w razie czego chętnie się przyłączę
  • Re: gant-kant Autor: ~arti222 [94.42.91.*]
    Ja też jestem z Zachodniopomorskiego a konkretnie ze Szczecina. Jak można się do waszej grupy przyłączyć? Posiadam obligacjie 814.
  • Re: gant-kant Autor: ~dziara [90.156.106.*]
    a ja jestem z Pruszkowa...i co z tego?
  • Re: gant-kant Autor: ~kryzys [78.8.207.*]
    Ja dochodzę wierzytelności właśnie w związku z obligacjami GNT814 - jednak ostatnio pomimo klauzuli wykonalności i przekazania sprawy do komornika jest całkowity zastój. Mój mail: kryzys-00@wp.pl Jeżeli ma ktoś poważne pomysły jak dalej dochodzić wierzytelności to proszę o kontakt.
[x]
GANT 0,00% 0,07 2015-05-22 15:29:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.