No minima zawsze mogą być pogłębione ;) Jak zrobią podbitkę, trudno. Poziom relacji tej spółki z inwestorami czy klientami jest tak tragiczny, że nie mam przyjemności brać udziału w tym cyrku.
Najlepszym na to dowodem jest chociażby to info z CPPC. Lata sobie po necie a na ESPI cisza, dobre sobie. Już nie wspominając o tym, że ludzie z Gminy muszą pisać do tej instytucji bo ze spółką nie ma kontaktu. Szczerze, dawno na NC nie widziałem takich "jaj".
Zarząd dobrze wiedział co go czeka i wykombinował emisje, pytanie tylko czy zamierza to wszystko ratować. No i oczywiście kto obejmie tą emisje, bo raczej nie jest to drobny inwestor i sądzę że wie na co się pisze. No i z drugiej strony zarząd też musiał jakoś opłacalnie przedstawić tą inwestycje by ktoś to wziął.
Dnia 2016-03-09 o godz. 17:11 ~Orange napisał(a): > dokupiłe... Informacja decydująca w nastepnym tygodniu. Zobaczy sie kto obejmuje emisję:)Lalala
Może i ktoś obejmie za długi , które OPEN ma wobec niego kasy z tego objęcia w firmie nie pojawi 0,0 zł. nikt realnych pieniędzy nie włoży , nie macie na co liczyć , szans na to jest tyle co kasy w OPENNET 0,00 . POWODZENIA
turek ja tam Ci życzę zysków ;) Na ten moment nie widzę żadnej wartości w tej spółce i logicznego uzasadnienia dla ratowania tej spółki ale nie jestem preziem więc wszystkiego nie wiem co on tam wykombinował.
... i do zwrotu pewnie lekko z 10 milionów zwrotu dotacji + nie wiadomo ilu niezapłaconych kontrahentów. A z siecią nie wiadomo ile jej tak naprawdę jest, ale śmiem przypuszczać, że jeśli byłaby postawiona nawet z brakami, to cppc nie robiłoby problemów i też dążyłaby do zamknięcia projektu, przecież to kasa unijna, te instytucje są otwarte do współpracy, już raz czy dwa im przedłużali terminy, więc coś musiało chyba pójść mocno nie tak. Z klientami wyglada raczej podobnie, więc też nie wiem jaki potencjał taki inwestor mógłby widzieć. Póki co to same problemy.