Spółka jest na razie olana przez rynek bo gracze wolą się pakować w papiery typu presto softblue efe boruty i inne wynalazki :) jak już rynek będzie nażarty darmowym papierem toaletowym to może ruszymy. Im więcej poubieranych na innych spółkach tym mniej, mam nadzieje, do nas wskoczy :)
Ktoś już pilnuje kursu po tych z ostatnich dniach zakupach... spółka niedowartosciowana więc ruszymy kiedyś i bez stresu można trzymać lub akumulowac po dobrych cenach papier.
gdzie byś nie wszedł to możesz napisać to co napisałeś,,, że ruszy, że można akumulować. Władowałeś kase i zaklinasz. Najlepiej się przymknij i będzie święty spokój. Takie jarmarku tu jeszcze nie było. Klep dalej po ramieniu... slonce
Tak można też mówić, tylko że wszędzie mówią na wszystkich Spółkach... tylko że 90% Spółek z NC to "przestępstwo" wymierzone w drobnych. Spółki widma i nic nie robiące po wyciągnięciu kasy. Ciesz się że tu można zainwestować oszczędności bo gdzie indziej się uda albo nie... i traci się prawie wszystko jak nie wszystko. Tu Spółka działa już długo i z każdym rokiem jest lepiej, rynek nie jest głupi więc jeśli kolejny kwartał będzie tak dobry to sam wiesz gdzie będziemy.
Każda spółka jest dobra, w którą się zainwestowało. Jest to przekonanie na podstawie informacji, raportów. I gniota potrafią pseudo prezesi wypromować. Powiedz mi ileż to jest napisać przykładowo zysk w 1 kwartale 1,5mln zł, a później sprostowanie i jednak 150 tys. ups jedno zero. Wiem, może trochę przykład na wyrost ale na NC wszystko możliwe. Jedno co mnie drażni to nagonka typu " kiedyś urośnie, można akumulować", słowa niczym nie poparte. Jestem tu od 3 lat dzięki jednemu takiemu pajacowi, który mnie namówił na spółkę, jak ją nazwałeś "w którą można zainwestować oszczędności". Przyznam, że nie straciłem na niej ale zamroziłem jednocześnie pieniądze. Jednak z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że odebrałem sobie szansę zarobku na spółkach bardziej przewidywalnych i to dla mnie największa strata. Wierzyć sobie można, że to urośnie, da kokosy. Tylko kiedy? W ciągu roku podciągają 2-3 razy kurs i za raz wajcha w dół. To ma być spółka godna moich oszczędności?...nie
Porad
Najlepsza rada, oddaj i masz po kłopocie odrobinę na lepszych Spółkach. A pomyślenia się o tzw zero nie ma miejsca bo to rodzi skutki podatkowe i karne. No chyba że jest zrobiona korekta w odpowiednim czasie. Na NC nie falszuja raportów po prostu nic nie robią... a to że umoczyles... na tej SPÓŁCE? I mówisz sobie ze mogłeś zarobić gdzie indziej to też twoje widzimisię po czasie... jak każdy mądry. Ja tu inwestuje, i jak jak tylko będzie okazja to dokupie, a po raporcie gdy będzie dobry kupie bez względu na cenę. I wiesz jak to się nazywa? Inwestycja. To że ty wiesz ze ta inwestycja jest zła to cieszy bo wiem ze będziesz milionerem jak potrafisz przewidzieć przyszłość...
inwestor, nie umoczyłem na tej spółce bo całe szczęście wyszedłem połową powyżej 50 gr. Chwała Bogu. Mam jeszcze trochę do wyrzucenia powyżej 40 gr jednak to w swoim czasie, kiedy ten post przeminie i długo długo nikt go nie odświeży. Jak sam widzisz dziś nikt nie kupuje. Sam doświadczysz przestoju. Powodzenia
Widzisz pirad, czy to ten sam pajac który swą pseudo wiedzą ubrał Cię w innego gniota? Co jest najlepsze to są tacy, którzy nadal czytając go podejmują decyzję. Czasami widać jaki wpływ ma ten manipulator i kompletne zero na zschowane stada....
Mądrujecie się i siedzicie na Spółce ale ciekawe po co... czy na petro siedzicie, na spółkach patro?? albo innych gniotach wysysających kasę...? czy tylko siedzicie tu na forum i biadolicie jak to macie źle:) Do roboty!