• Ssanie Suntechu Autor: ~burns [50.118.198.*]
    Ktoś to musi łyknąć, bo spółka w końcu jest tania.
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~nju [31.6.195.*]
    Spółka jest na razie olana przez rynek bo gracze wolą się pakować w papiery typu presto softblue efe boruty i inne wynalazki :) jak już rynek będzie nażarty darmowym papierem toaletowym to może ruszymy. Im więcej poubieranych na innych spółkach tym mniej, mam nadzieje, do nas wskoczy :)
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~daromir [37.47.71.*]
    Delikatnie zbierają po 38 gr.
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~slonce [83.10.76.*]
    Ktoś już pilnuje kursu po tych z ostatnich dniach zakupach... spółka niedowartosciowana więc ruszymy kiedyś i bez stresu można trzymać lub akumulowac po dobrych cenach papier.
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~pirad [89.230.151.*]
    gdzie byś nie wszedł to możesz napisać to co napisałeś,,, że ruszy, że można akumulować. Władowałeś kase i zaklinasz. Najlepiej się przymknij i będzie święty spokój. Takie jarmarku tu jeszcze nie było. Klep dalej po ramieniu... slonce
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~inwestor [83.7.16.*]
    Tak można też mówić, tylko że wszędzie mówią na wszystkich Spółkach... tylko że 90% Spółek z NC to "przestępstwo" wymierzone w drobnych. Spółki widma i nic nie robiące po wyciągnięciu kasy. Ciesz się że tu można zainwestować oszczędności bo gdzie indziej się uda albo nie... i traci się prawie wszystko jak nie wszystko. Tu Spółka działa już długo i z każdym rokiem jest lepiej, rynek nie jest głupi więc jeśli kolejny kwartał będzie tak dobry to sam wiesz gdzie będziemy.
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: pirad [89.230.151.*]
    Każda spółka jest dobra, w którą się zainwestowało. Jest to przekonanie na podstawie informacji, raportów. I gniota potrafią pseudo prezesi wypromować. Powiedz mi ileż to jest napisać przykładowo zysk w 1 kwartale 1,5mln zł, a później sprostowanie i jednak 150 tys. ups jedno zero. Wiem, może trochę przykład na wyrost ale na NC wszystko możliwe. Jedno co mnie drażni to nagonka typu " kiedyś urośnie, można akumulować", słowa niczym nie poparte. Jestem tu od 3 lat dzięki jednemu takiemu pajacowi, który mnie namówił na spółkę, jak ją nazwałeś "w którą można zainwestować oszczędności". Przyznam, że nie straciłem na niej ale zamroziłem jednocześnie pieniądze. Jednak z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że odebrałem sobie szansę zarobku na spółkach bardziej przewidywalnych i to dla mnie największa strata. Wierzyć sobie można, że to urośnie, da kokosy. Tylko kiedy? W ciągu roku podciągają 2-3 razy kurs i za raz wajcha w dół. To ma być spółka godna moich oszczędności?...nie
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~odmulacz [176.111.135.*]
    To sprzedaj i nie truj.
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~inwestor [83.7.16.*]
    Porad
    Najlepsza rada, oddaj i masz po kłopocie odrobinę na lepszych Spółkach. A pomyślenia się o tzw zero nie ma miejsca bo to rodzi skutki podatkowe i karne. No chyba że jest zrobiona korekta w odpowiednim czasie. Na NC nie falszuja raportów po prostu nic nie robią... a to że umoczyles... na tej SPÓŁCE? I mówisz sobie ze mogłeś zarobić gdzie indziej to też twoje widzimisię po czasie... jak każdy mądry. Ja tu inwestuje, i jak jak tylko będzie okazja to dokupie, a po raporcie gdy będzie dobry kupie bez względu na cenę. I wiesz jak to się nazywa? Inwestycja. To że ty wiesz ze ta inwestycja jest zła to cieszy bo wiem ze będziesz milionerem jak potrafisz przewidzieć przyszłość...
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~pirad [89.230.138.*]
    inwestor, nie umoczyłem na tej spółce bo całe szczęście wyszedłem połową powyżej 50 gr. Chwała Bogu. Mam jeszcze trochę do wyrzucenia powyżej 40 gr jednak to w swoim czasie, kiedy ten post przeminie i długo długo nikt go nie odświeży. Jak sam widzisz dziś nikt nie kupuje. Sam doświadczysz przestoju. Powodzenia
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~pirad [37.190.193.*]
    tak jest panie kapitanie, cierpliwości życzę
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~armagedon [5.174.68.*]
    Widzisz pirad, czy to ten sam pajac który swą pseudo wiedzą ubrał Cię w innego gniota? Co jest najlepsze to są tacy, którzy nadal czytając go podejmują decyzję. Czasami widać jaki wpływ ma ten manipulator i kompletne zero na zschowane stada....
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~Piotr [80.53.213.*]
    Mądrujecie się i siedzicie na Spółce ale ciekawe po co... czy na petro siedzicie, na spółkach patro?? albo innych gniotach wysysających kasę...? czy tylko siedzicie tu na forum i biadolicie jak to macie źle:) Do roboty!
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~nju [195.248.72.*]
    Mógłby ktoś possać?
  • Re: Ssanie Suntechu Autor: ~pirad [89.230.138.*]
    panowie chcieliby possać, jedna z pewną nutą niepewności nie ma co. Jak widać spółka daje szanse na krótką metę.
  • Re: Ssanie Suntechu czas zacząć !!! Autor: gpwmaster [188.33.28.*]
    wskaźniki niziutko !!!
  • Re: Ssanie Suntechu czas zacząć !!! Autor: ~Piotr [80.53.213.*]
    Po przekroczeniu 38 groszy wygeneruje się silny sygnał zakupu, nie macie 1700zł na rozebranie tego pakietu z 38 gr?
  • Re: Ssanie Suntechu czas zacząć !!! Autor: ~nju [195.248.72.*]
    ssać :)
  • Re: Ssanie Suntechu czas zacząć !!! Autor: ~nju [195.248.72.*]
    ponawiam :)
  • Re: Ssanie Suntechu czas zacząć !!! Autor: ~zly [89.231.31.*]
    I jaka płynność jest :) Co 5 minut można sprzedać/kupić większa ilość papiera.
  • Re: Ssanie Suntechu czas zacząć !!! Autor: ~henk70 [78.8.123.*]
    szykuje się zjazd na 30 gr.
[x]
SUNTECH 7,53% 1,79 2026-03-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.