BOś musi sprzedać ale tylko 350 000 akcji. Proces naprawczy i ktoś za to beknie, że mają akcje z totalnym ryzykiem upadku. I tak ktoś za to beknie, bo mają jeszcze Sunex ze stratą ok 90%.
BOŚ to nie drobny ciułacz. Jak będą wychodzić, to sprzedadzą cały pakiet i to z niezłym zyskiem. Wiem, że ich pułap to miniumum 30'zł, więc takie wyliczenia są co najmniej naiwne.
Popatrz na całą GPW. Sytuacja w Polsce niejasna, wszystko na czerwono.
Kurs na USA jest bardzo rozsądny.
Postawienie 10 tys akcji nie jest dla mnie szokujące. Obróciłem tu dużo więcej i nie było problemu.
Aktywność w USA w pewnym momencie powinna zaowocować zainteresowanej tamtejszych inwestorów. Na tamtym rynku spółki o podobnym profilu ściagają na dzień dobry po 100 mln USD, więc spuszczenie pakietu 350 tys. Akcji nie będzie trudne.
Jak ktoś ma ciśnienie to będzie wyrzucał każdym możliwym sposobem. Jak nie ma to może czekać nawet do 1000 pln. Nie wiemy jak u nich jest do końca. Być może nawet nie jest prawdą że wychodzą z tej spółki.
Kupic jak najtaniej sprzedać jak najdrożej to chyba jak każdy Skad wiesz ze znow nie kupiłem pilnuj swojego portfela i jak przystalo na znanego inwestora kupuj jak daja akcje za bezcen