zwolniło mi sie dzisiaj troszke kaski i szukam nowej inwestycji czy warto w to wejsc widze duze dofinansowanie 10mln, kusi jak myslicie jakies przeciw? zaczynam analize
ogólnie jestem pod wrażeniem, jutro chyba bedziemy łapac po 6gr jak sie uda a jak sytuacja zmusi to chyba i po 7gr. moze byc ciekawie troche odstrasza ilosc akcji ale w wolnym obrocie itak niewiele z tego. spóleczka z tego widze dopiero zaczyna swoją przygode i to w dodatku z dotacją 10mln na start a kapitalizacja 9mln heh... może nam wyros gigant
ja moge domniemywac z biznesradar ze kilka mln akcji brano w przedziale 0,03-0,04 i moze ten co bral zacznie je uplynniac?>>choc to watpliwe,szkoda ze zaspalem:(
tutaj musiało byc jakies przeładowanie z wora do wora, przez to tak zanizyli akcjonariat sie plusuje to nowa spółka. mozemy chyba wracac na 10-15gr a i wiecie ze czekamy jeszcze na info odnosnie dotacji? to znów może byc zielono
Swego czasu to było M10. W wyniku odwrotnego przejęcia powstało GLG. Na samą informację o przejęciu M10 urosło chyba do 16gr. Teraz mamy do czynienia z konkretem. To musi wypalić. Arkusz dalej prawie pusty
kiedys tez taki byłem fakt zarabiamy grosz ale tracimy okazje a piszac ze nie ma perspekyw na 7gr hmmm troszke przeanalizowałem sytuacje i szczerze powiem dziwie sie że jeszcze za 7gr mozna kupic, jutro z rana postaram sie w miare możliowsci jaknajtaniej zając pozycje bo za pare dni moze tu byc 300 proc wyzej a jak wpadnie kolejne info odnosnie dotacji a wpadne napewno tylko pytanie kiedy to moze byc juz troche za pózno. cóż każdy decyduje sam