GREGORY Please, juz nie naganiaj ! musisz wiedzieć ze większość siedzi na tym papierze od lat i przerobilismy tu juz takich gregorow masę którzy podniecali sie wycena PRC porownujac do konkurencji czy AT ... ale o AT cie nie podejrzewam bo to troche trudniejsze od napisania posta :)) 3 maj sie i weź troche oddech :) Ps. Oczywisci było by pieknie jak stało by sie tak jak piszesz , nietety realia sa inne i 1.20 nikogo tu nie Urządza ....
co boisz sie ze Ci sponsorow wyplosze tak jak mowisz trzeba dac sobie spokoj z tymi postami ale jak cos sie sprawdzi co powiedzialem to mnie od czasu do czasu wspomnij nara
dzieki ale nie pije alkoholu 2.5 roku papierosow nie pale 26 lat na gieldzie jestem od 1983 roku mnostwo pieniedzy stracilem ale tez nauczylem sie przez to inwestowac nie trzymam dlugo papiera z prc bedzie to samo kupilem po 099 w polwie grudnia2015i czekam ja mam juz na plusie jak strace cierpliwosc to sprzedam ale nie wierze ze na tym papierze wkrotce bedzie 2 lub 3 zl jak dojdzie do 1.40 to wszystko musial by miec co miesiac 10 procent lepsze wynikijak rok wczesniej spolka jest zle zarzadzana zwiekrzyli siec sklepow amimo te wyniki ledwie ledwie jedynie pozna jesien i zima jakos te spolke ciagnie tak to widze nie wiem
niestety jestem ale nie gram jak hazardzista wpatrujac sie w kompa od 9.00 do 17 czekam jak gielda spada dopiero cos kupujei siedze na papierze kilka miesiecy poiformuje cie ile zarobilem to potrwa jesze max do 5 kwietnia2016 pozniej cos sobie upatrze i uwije gniazdo tak wyglada moje inwestowanie nie potrzebuje miec zawalu serca grajac codzenniecwaniackich odzewow na postach nie brakuje ja nie nasmiewam sie z nikogo a jak cos jestem pewien to dziele sie uwaga zinnymi inni dziekuja ajesze inni wysmiewaja POLACY to taki typ ludzi i trzeba przejc do porzadku dziennego pozatym pracuje i nie siedze jak darmozjadi czycham na czyis blad podczas sesji
Dnia 2016-03-10 o godz. 18:46 ~gregor555 napisał(a): > niestety jestem ale nie gram jak hazardzista wpatrujac sie w kompa od 9.00 do 17 czekam jak gielda spada dopiero cos kupujei siedze na papierze kilka miesiecy poiformuje cie ile zarobilem to potrwa jesze max do 5 kwietnia2016 pozniej cos sobie upatrze i uwije gniazdo tak wyglada moje inwestowanie nie potrzebuje miec zawalu serca grajac codzenniecwaniackich odzewow na postach nie brakuje ja nie nasmiewam sie z nikogo a jak cos jestem pewien to dziele sie uwaga zinnymi inni dziekuja ajesze inni wysmiewaja POLACY to taki typ ludzi i trzeba przejc do porzadku dziennego pozatym pracuje i nie siedze jak darmozjadi czycham na czyis blad podczas sesji
Gregor, mam nadzieje ze nie urazily Cię moje żarty dot. Pisania Postów ..jeśli jednak tak to przepraszam ! Pozdrawiam D.
Dnia 2016-03-09 o godz. 20:45 ~gregor555 napisał(a): > dzieki ale nie pije alkoholu 2.5 roku papierosow nie pale 26 lat na gieldzie jestem od 1983 roku mnostwo pieniedzy stracilem ale tez nauczylem sie przez to inwestowac nie trzymam dlugo papiera z prc bedzie to samo kupilem po 099 w polwie grudnia2015i czekam ja mam juz na plusie jak strace cierpliwosc to sprzedam ale nie wierze ze na tym papierze wkrotce bedzie 2 lub 3 zl jak dojdzie do 1.40 to wszystko musial by miec co miesiac 10 procent lepsze wynikijak rok wczesniej spolka jest zle zarzadzana zwiekrzyli siec sklepow amimo te wyniki ledwie ledwie jedynie pozna jesien i zima jakos te spolke ciagnie tak to widze nie wiem