Po tym co tu widac na tablicy to do uzdrowienia Spolki dalake jeszcze droga nikomu sie tego nie oplaca trzymac a rzucaja akcjami jak gorącymi kartoflami .
Nie ma sensu tego teraz analizowac i patrzec na notowania - wyrzucam te Spolke z obserwowanych
Dopiero po opublikowaniu wynikow za 1 szy kwartal i ich analizie można bedzie o czymkolwiek wiecej napisac
teraz kurs rownie dobrzez moze spasc i do 6 groszy w kazdym razie kurs nie ma obecnie zadnego odniesienia do tego co dzieje sie w Spolce.
Przestaje pisac tutaj na tym forum bez dancyh wogule trudni tu zajac stanowisko czy Społka wyjdzie z impsu i zacznie cos zarabiac
PS jakby ktos chcial sie ze mna skontaktowac to niech psize na email ktory znajdzie w innych moich wypowiedziach pozdrawiam
zgadza sie, miałem nadzieje bo zapowiadało sie ciekawie ale wyskoczyłem również po 11gr bo te sypanie dzisiejsze chyba nie wroży nic dobrego jak kolega wspomniał trzeba poczekac. wszytskie wskazniki at poszły w h..j/ nie powiem zarobiłem bo miałem po 9gr liczyłem na wiecej ale cóż tak to już bywa. żegnamm
ps spójrzcie na glgpharmena czas chyba zając pozycje