• Opennet a kłopoty Autor: ~OPE [212.2.96.*]
    Ej Ynwestory, inwestujecie w spółkę o której nie macie bladego pojęcia??
    Czy któryś z Was zadał sobie trudu aby sprawdzić tę spółkę chociażby w KRD, Infomonitor??
    To teraz możecie to zrobić, zamówić raport choćby w Krajowym Rejestrze Długów. Informacje ogólnodostępne, zapewniam Was, że jest o czym poczytać, na dzień 02/03/2016 było 17 wpisów, różnych wierzycieli na kwotę przekraczającą sporo ponad milion zlotych - kolejni nadal dochodzą.
    Telefony w spółce milczą, internetu nadal brak, nie za dobrze to wróży dla Open - net, ale zakładam, że już o tym wszystkim wiecie :)

• Re: Opennet a kłopoty Autor: ~viva [217.99.132.*]
    Wiemy , wiemy ale nie ma komu sprzedać ... jednym słowem doopa blada
  • Według mnie ta spółka jeszcze się odbije Autor: ~viola [185.102.190.*]
    Operacyjny wynik est dodatni
  • Re: Według mnie ta spółka jeszcze się odbije Autor: ~Interesujacy [109.241.58.*]
    Szanowny Panie. Wiem o sytuacji ON dużo. Tak mi się wydaje;).
    Oceniam tak. Dotacja zostaje zwrocona jdbak z tego co wiwm duzy gracz ma ochote na cos co jest ich prawem posiadania. Wezmie to z racji, ze jest wiwkszoaciowym udzialowcem. Jutro oficjalnwj wiadomoaci zapewnie nie bedzie. Tą beznadziejną spolkę uratują. Ładnie też na tym zarobią.
  • Re: Według mnie ta spółka jeszcze się odbije Autor: ~msr [89.66.204.*]
    Co takiego jest warte wyłożenia kasy na zwrot dotacji i zaspokojenia wierzycieli?
  • Re: Opennet a kłopoty Autor: ~ON [80.53.195.*]
    To już jest koniec :
    http://www.czernichow.com.pl/wiecej-1116-1.htm 
  • Re: Opennet a kłopoty Autor: ~msr [89.66.204.*]
    Chłopie przestań spamować, wczoraj już to widziałem.
  • Re: Opennet a kłopoty Autor: ~j23 [109.243.58.*]
    to już ostatnie podrygi, moim zdaniem notowania będą do 30.06.16 bo do tego czasu musi być raport roczny a OPENNET go nie zrobi bo nie ma kasy na biegłego. Wtedy notowania zostaną zawieszone jak to było z innymi spółkami na 3 miesiące. Po 3 miesiącach jak nie będzie raportu to wykluczenie z obrotu :/
    Ja już to przerabiałem na innej spółce, dlatego ci co się łudzą radzę uważajcie na końcówkę czerwca bo zostaniecie z papierem bez możliwości wyjścia.
  • Re: Opennet a kłopoty Autor: ~today-NY [94.251.132.*]
    jak na razie niema jakiejś fali wyprzedaży i paniki. Cena wmiare stabilna jakby wszyscy czekali na jakiś odzew od spólki. Sądzę że inwestorzy którzy mają tu grube pakiety nie pozwolą tak po prostu jej upaść, i nie odejdą z pustymi kieszeniami.
  • Re: Opennet a kłopoty Autor: ~j23 [109.243.58.*]
    taa nie takie spółki upadały lub zarząd wyprowadzał majątek pozostawiając sam śmietnik i kary za niewywiązywanie się z obowiązków informacyjnych. Radzę być czujnym a nie naiwnym.
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.