Ej Ynwestory, inwestujecie w spółkę o której nie macie bladego pojęcia?? Czy któryś z Was zadał sobie trudu aby sprawdzić tę spółkę chociażby w KRD, Infomonitor?? To teraz możecie to zrobić, zamówić raport choćby w Krajowym Rejestrze Długów. Informacje ogólnodostępne, zapewniam Was, że jest o czym poczytać, na dzień 02/03/2016 było 17 wpisów, różnych wierzycieli na kwotę przekraczającą sporo ponad milion zlotych - kolejni nadal dochodzą. Telefony w spółce milczą, internetu nadal brak, nie za dobrze to wróży dla Open - net, ale zakładam, że już o tym wszystkim wiecie :)
Szanowny Panie. Wiem o sytuacji ON dużo. Tak mi się wydaje;). Oceniam tak. Dotacja zostaje zwrocona jdbak z tego co wiwm duzy gracz ma ochote na cos co jest ich prawem posiadania. Wezmie to z racji, ze jest wiwkszoaciowym udzialowcem. Jutro oficjalnwj wiadomoaci zapewnie nie bedzie. Tą beznadziejną spolkę uratują. Ładnie też na tym zarobią.
to już ostatnie podrygi, moim zdaniem notowania będą do 30.06.16 bo do tego czasu musi być raport roczny a OPENNET go nie zrobi bo nie ma kasy na biegłego. Wtedy notowania zostaną zawieszone jak to było z innymi spółkami na 3 miesiące. Po 3 miesiącach jak nie będzie raportu to wykluczenie z obrotu :/ Ja już to przerabiałem na innej spółce, dlatego ci co się łudzą radzę uważajcie na końcówkę czerwca bo zostaniecie z papierem bez możliwości wyjścia.
jak na razie niema jakiejś fali wyprzedaży i paniki. Cena wmiare stabilna jakby wszyscy czekali na jakiś odzew od spólki. Sądzę że inwestorzy którzy mają tu grube pakiety nie pozwolą tak po prostu jej upaść, i nie odejdą z pustymi kieszeniami.
taa nie takie spółki upadały lub zarząd wyprowadzał majątek pozostawiając sam śmietnik i kary za niewywiązywanie się z obowiązków informacyjnych. Radzę być czujnym a nie naiwnym.