Popieram pomysł. Gonić takie dziadostwo. Jak spółka się sama nie szanuje to co dopiero drobny akcjonariusz, dla mnie to i za 0,05 zł możesz koleś to kupić. Notowania i cały ten handel na tej spółce przypominają handelek z bazaru warzywnego. A jakie aspiracje mają hohoho
Dnia 2016-03-08 o godz. 19:13 ~jekyll napisał(a): > ........ tu sprzedawca śpi w najlepsze. Nie interesuje go jego towar, mogą nawet go okraść z niego i pewnie tego nie zauważy.
Jaka piękna samokrytyka, jesteś kolego chyba oferentem swoich akcji.
Dnia 2016-03-08 o godz. 10:37 ~tober napisał(a): > witam > > kupię na umowę cywilno-prawną do 5 procent tej spółki > ZAPŁACĘ MAKSYMALNIE 0.10 ZA SZTUKĘ. > > Oferta aktualna do 29 wrzesień 2016. > > Ktoś chętny ?
napisz maila do spółki, na pewno za tyle bardzo chętnie ci sprzedadzą :)
Dnia 2016-03-18 o godz. 16:36 ~Rodyjski napisał(a): > Dnia 2016-03-08 o godz. 10:37 ~tober napisał(a): > > witam > > > > kupię na umowę cywilno-prawną do 5 procent tej spółki > > ZAPŁACĘ MAKSYMALNIE 0.10 ZA SZTUKĘ. > > > > Oferta aktualna do 29 wrzesień 2016. > > > > Ktoś chętny ? > > napisz maila do spółki, na pewno za tyle bardzo chętnie ci sprzedadzą :)
Amatorów poniżej 0,70zł przybywa, a nawet zaczynają parami chodzić. Ostatnio jeden drugiemu podpowiedział aby zwrócił się bezpośrednio do spółki, to kupi po 10groszy. Uważają nas chyba za naiwnych, którzy nie wiedzą po co to się rozpowszechnia.
......... co masz na myśli ? ja juz sie tu nie wypowiadam bo krew mnie zalewa jak widzę te notowania "super spółki". Mieli wejść na giełdę niemiecką i cisza jak po śmierci organisty z tym tematem.