Nie wiem skąd ta "moda", że jak sprzeda leszcz akcje to zaraz chwali się na forum. I co z tego. Sprzedałeś - spadaj ;) i produkuj się na forach spółki, którą zakupiłeś. Wiem, że wszyscy Ci co o tym piszą kupili w samym dołku po 10-12 groszy a sprzedali po 40. Mistrzowie! Ile zarobili? Sądząc po obrotach i schodzących "pakietach" po kilkaset złotych możne raptem kilka tysięcy. Szacun! Powiem szczerze - poniżej 1 zł nawet nie loguje się żeby oglądać notowania na żywo. Szkoda czasu. Może dlatego nie jestem mistrzem lokalnych dołków i górek ;))). Powyżej 1,5 zł rozważę sprzedaż części. Kiedy to będzie? NIe wiem może za tydzień, może za miesiąc. W sumie - lata mi to. Aha -na zakończenie do czytających "Nie idźcie tą drogą"! sprzedajcie wcześniej bo jak papier nie wyląduje w mocnych rękach to na swoje 1,5 zł- 2 zł będę czekał miesiącami ;))).
Brawo Marek! Jestem tego samego zdania. Leszcze zarobili na lizaki i jaja wielkanocne i się cieszą jak dzieci..haha, mnie tez nie interesuja grosze, 1,5,- 2 zł to jest cel minimum na tym papierze. Brawa dla wytrwałych!
Ależ ja nigdzie nie napisałem, ze nie kupisz ;))) może nawet będzie 19 gr. Tylko obrót taki, że ani kupić ani sprzedać ;)) Co najwyżej pobawić się dla satysfakcji, bo kasy z tego tyle co na waciki ;))). Sorki - szkoda czasu - no chyba, ze ktoś w ten sposób zarabia na życie. ;))