spojrzcie moi drodzy na wykres zdaje sie że jutro możemy spodziewac sie kolejnego ataku na 18gr, jak sie uda zamknąc powyżej to droga na 40gr otwarta. rynek wyprzedany nikt poniżej 15gr nie ma zamiaru oddawac, jak nie chce spadac to bedzie rosło tak mysle najblizsze sesje mogą byc kluczowe. a ty inwestorq co zatkało??? twoje analizy są do d..y nic sie nie sprawdza, jakies wsparcia z palca wyssane i kolejny as sebo19 który od paru tyg widzi tu 7gr a kurs nie moze spasc nawet poniżej 15gr.
Mieszkam niedaleko siedziby b2bpartner i z tego co co wiem to spolka ma sie nie najgorzej teraz jeszcze ta umowa z indreams. Jestem tu juz bardzo dlugo i sr mam 36gr ale z tego co widze to spolka najgorsze ma juz za soba i watpie ze moze jeszcze spasc ponizej 12-13gr. Skoro teraz pisze ktos ze to za duze ryzyko przy 15gr to chyba wogole o spolce nie ma zielonego pojecia, polecam troche poczytac o b2b to raczej nie bedzie pisal takich bzdur.
Do obeznany chetnie wymienie sie informacjami i pogladem o Spolce na maila centerkom@interia.pl jesli mozes zodezwij sie
PS Skoro mieszkasz i masz od dluzszego czasu czemu nie sprzedales w zeszlym roku kiedy pompowana ja w gore pod zle wyniki ? przed wynikami za 1 kw bylo prawei 40 gr - mozan sie bylo wysypac /spolka ma cykle z gorszymi wynikami kwartalnymi /
Czy widzisz teraz te podaz i masz pojecie dlaczego ona jest taka spora na tak malo plynnej Spolce ?
Społka mial kiedys dwukrotnei wieksze zatrudnienie co spowodowalo ze tak cieli z zatrudnienia - czemu stary prezes tak o nia nie dbal
Mnie najbardziej martwi inna rzecz pare spolek IQ partners juz ozywial - skonczylo sie klapą jakie tu sa szanse ze bedzie inaczej ?
jkaos widze notowania i widze te nedze brak kupujacych brak zainteresowanai papierem widze tez dystrybucje papieru podciaganie na wyzszy o 1 gr kurs i zanecanie kupnem po 5 -10 tys akcji stawianie sztucznego popytu /zlecen / ktory potem znika dzis test wsparcioa na 13 gr - jak peknie nastepne na 10 gr
patrze na notowania spolki /wykres i co widze - ano to ze dzis ktos testowal popyt ustawiajac zlecenie sprzedazy takie ktore na TKO obnizylo kurs do 10 gr
bo głupoty piszesz nie wiadomo jak jest jelsi ta umowa to lipa /mala marza male zyski / a payback dalej bedzie zmnijeszac sprzeedaz firma bedzie na coraz wiekszzym minusie a obecny wzrost kursu jest wykorzystywany tylko do dystrybucji papiera .....