Od dwóch dni sztuczne nabijanie transakcji. Zauważył ktoś? W przeciągu niecałej minuty blisko 50 transakcji po 1 max 15 sztuk akcji. Po co komuś takie gierki?
No i nawet na otwarciu nie zdążyłem. Już zjazd się piękny robi, tak jak przewidywałem rakiety nie było to teraz będzie wodospad bo ulica wystraszona...
Dnia 2016-03-07 o godz. 20:05 ~gość napisał(a): > Od dwóch dni sztuczne nabijanie transakcji. Zauważył ktoś? W przeciągu niecałej minuty blisko 50 transakcji po 1 max 15 sztuk akcji. Po co komuś takie gierki?
Zauważyłem,po prostu automat z DM,nic dziwnego,tak funkjonuje ta Szulenia. ::))) Miesiąc temu wystawiłem na sprzedaż 70 akcji Fasing. To automat rozebrał po 1-2 akcje ok 50 transakcji w ciągu 2-3 sekund (napewno nie dłużej ) Co tu się wyprawia,jakie tu są normy ??
Świtna nazwa dla postu 'Wielki Szu". Wygląda to na odbieranie akcji od słupów . I te zakończenia sesji po kupnie 1 akcji , plus pierwsza transakcja też zakup 1 akcji z oferty S . Oj coś tu jest nie teges , sam mam akcje i chcę zarobić , ale to szujowanie zaczyna być irytujace , przeciez mamy za sobą świetne info o umorzeniu postepowania przez skarbówkę i bdb wyniki za I kw ?????
Proponuję lekturę podstaw rachunkowości , sprzedają majątek nieprodukcyjny , zapewne z zyskiem - to wskażnik cena do wk będzie jeszcze bardziej korzystny jak obecnie.
Oj tam oj tam, nie tak łatwo sprzedać teraz grunty w godziwej cenie, jedynie co to moze szybko by poszly te w Gliwicach a reszta? Pozatym ilez tam można kasy z tego zebrac ?