Konkretnie. Wtopa jest pewna ale może uda się coś osiągnąć, musimy się zorganizować Kto ma ile akcji ? Ja mam 127 000 Jeśli jesteście zainteresowani to utworzę skrzynkę kontaktową Sami nie damy rady ale musimy mieć sporo akcji to się może opłaci
współczuję Wam jeżeli kupowaliście tego gniota w 1 połowie 2014 lub wcześniej, jeżeli kupowaliście po braku wykupu obligacji to była Wasza czysta spekulacja...raz na wozie, raz w nawozie... jak było pisane wcześniej, całego majątku nie starczy nawet dla urzędów, obligatariuszy i szeregowych pracowników... ale powodzenia, może na zarzuty prokuratorskie nie jest za późno
Proszę zróbmy coś z tymi złodziejami. Niech oddadzą lub chociaż w ciurmie pokutują. mam 90,000. Jestem zainteresowany działaniami w sprawie złodziei z Kopahausa.
Ile osob siedzi z akcjami ?
Widze ze syndyk caly czas pozbywa sie nieruchomosci etc. Moze to trwac pewnie latami ?
Zalozmy ze w koncu wszystko sprzedadza i ze dla nas akcjonariuszy nic nie zostanie. Czy akcje z automatu znikna z rachunku ?
Czy moze byc tak ze z akcjami zostane na cale zycie ? A co jesli bede chcial zlikwidowac rachunek maklerski ?
Ja zlikwidowałem rachunek w pko sa. Żadnych problemów nie było, mimo że wisiały tam 2 bankruty. Następnie założyłem konto w Deutsche Bank. Tam już bankruty nie wisiały.