• TAK na giełdzie robi się kasę!!! Autor: ~Bogacz [89.25.249.*]
    Ludzie w ciągu tygodnia zarobiłem 400 %. Zostawiłem sobie jeszcze kilka tysięcy walorów dla zabawy. Jeżeli to pójdzie do góry i osiągnie szczyt w okolicach 17 zł rzucam pracę. Wiedziałem, że warto inwestować w małe spółki. Ci co nie mają akcji pewnie dopatrują się pompowania balona, ale przecież na tym polega gra na giełdzie. Nie ryzykujesz to nie zarabiasz. Pozdro dla tych którzy zarobili i zarobią na dawnym PTI
  • Re: TAK na giełdzie robi się kasę!!! Autor: ~hej [37.47.175.*]
    GRatulacje!! Życzę Mądrego wydawania pieniędzy :-)
  • Re: TAK na giełdzie robi się kasę!!! Autor: ~team1a [89.228.16.*]
    matka z socjalu da mu na lizaka.
  • Re: TAK na giełdzie robi się kasę!!! Autor: eugeniuszek [193.27.210.*]
    400% ?hm ,to za ile kupiłeś ?:-), ale i tak gratuluję i życzę powodzenia dalej .
    Mnie się tyle nie udało zarobić ale co nie co jest i to dobre .Już sprzedałam i idę szukać dalej .
    Powodzenia wszystkim,którzy zostali,trzymam kciuki.(ja mam stracha,hehe, )

• Re: TAK na giełdzie robi się kasę!!! Autor: ~Maxin33 [94.78.148.*]
    Ja kupiłem po 0,20, dokupiłem po 0,35 i jeszcze mam zamiar dokupić ze 100k, tu jest potencjał na 2,3 zł w krótkim czasie, a docelowo nawet powyżej 10zł, tak jak jeszcze kilka miesiecy temu! Kto jedzcze wsiądzie to zarobi!! Ostatnia okazja się jeszcze ubrać i czekać na mega zyski!!
  • Re: TAK na giełdzie robi się kasę!!! Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Drogi kolego, mogłeś co najwyżej zarobić 300%.
    Od dołka 0,10 do 0,40 jak dobrze licząc, to 300% :-)
    Ale i tak bardzo dobrze, bo wyciągnąłeś maxa.
  • Re: TAK na giełdzie robi się kasę!!! Autor: ~ac [73.247.214.*]
    Nie doceniles geniuszu on gral jeszcze intraday 400% to powiedzial zeby bylo wiarygodnie bo niektorzy nie potrafia sobie wiekszych zyskow wyobrazic i zarzucali by klamstwo on zarobil nie 400 a 4000% i nie rzucil pracy ale sam zatrudnia lokaja pokojowke i kogo tam jeszcze trzeba do palacu kupionego za smiecia internet to jednak swietne miejsce dla bajkopisarzy i gamoni roznej masci.
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.