ha haha zapewne wiesz ze gielda papierow zakladz bukmacherskie to jedna wielka mafia musisz tak tak tanczyc ja kzagraja sam nie jestes w stanie nic zrobic jezeli chcesz podlaczyc sie do nich to musisz wpolpracowac doskonale wiem jaki jest cel na prochniku wwywindowac ta piramide do gory miedzy czasie wkrecic innych naiwnychdopiero zaczeli sie rozkrecac z kursem potrwa to jakis czas ja oczywiscie tez musze zarobic powiem jeszcze raz kupilem po 0.99i sprzedam jak przyjdzie odpowiedni momentprace mam nie spieszy mi sie poinformuje opinie jak wywale wszystko pozdrawiam
Gratuluje jak zauwazyles reklama na PRC sie rozwija ato dom maklerski cos napisal ato biznesradar podal akcjonariuszy ponizej 5 procent a tam fundusze dobrze nam znane tak ze widac ze chca ciagnac dalej kurs nie poto wyciagneli kurs ztrendu spadkowego yeby zjechal z powrotem na spadkowy tu sje kroi dosc spory zysk na przestrzeni miesiecy o ile cos nie stanie sie z giedami zachodnimi czas pokaze ja zostaje juz mam jakis zysk moge miec wiekszy
Pisałeś że na giełdzie karty rozdaje mafia mogą być dalsze wzrosty,ja obstawiam powrót do bazy,na wielu spółkach taki scenariusz przerabiałem.Następnie kilkutygodniowa konsolidacja i właściwe wybicie.
Moze byc tak jak piszesz, ale niekoniecznie. Wskaźniki sa prowzrostowe juz teraz, więc nie widzę problemu zeby jednak spółka powoli zaczęła isc do góry. Powoli to jet tutaj kluczowe słowo.
kto w ogóle wpadł na pomysł aby porównać prc do bytomia czy vistuli :):) to zupełnie inna skala biznesu ! wystarczy przeczytać raporty :):):) i przeliczyć ilość akcji ... i ich wartość ...
chłopaki gruby to już dawno zarobił sprzedał ten papierek w przedziale 1,01 :) do 1,19 .. no i wciąż sprzedaje ale właśnie ! z głową żeby nie zniechęcić a pozostawić nadzieje ... tzn. gruby sprzedaje sobie teraz spokojnie od 1,19 do 1,01 :):):) gruby zawsze zarabia dwa razy ...