• Dalej marzycie o 10 Autor: ~Oks [84.40.131.*]
    Pozdrawiam nowych ubranych na górce wezmę od was z 4 z przodu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.190.231.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~rafal [77.115.21.*]
    Może i weźmiesz Vindexusa z czwórką z przodu np; po 41 albo 42 zł lecz na ten moment przyjdzie tobie jeszcze troszeczkę poczekać. Pozdrawiam.
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~krisb [193.239.124.*]
    cierpliwy kamien ugotuje-a co do sesji -akcje przetestowaly b.wazny opor na 6.5 i sie odbily w dol ale nie zaglebokoa wieksze pakiety zostaly ladnie odebrane.wg mnie ladna akumulacja a poza tym papier powinien sie schlodzic bo w tym tygodniu ladnie zyskal.z pewnoscia niedowartosciowanie bedzie konsekwetnie niwelowane.
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~Axaa [89.78.58.*]
    Dnia 2016-03-04 o godz. 20:51 ~krisb napisał(a):
    > cierpliwy kamien ugotuje-a co do sesji -akcje przetestowaly b.wazny opor na 6.5 i sie odbily w dol ale nie zaglebokoa wieksze pakiety zostaly ladnie odebrane.wg mnie ladna akumulacja a poza tym papier powinien sie schlodzic bo w tym tygodniu ladnie zyskal.z pewnoscia niedowartosciowanie bedzie konsekwetnie niwelowane.

Mądre i tyle/A czy się sprawdzi? /czas pokaże!

• Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    Z tą nową rekomendacją to jak dla mnie jest ogromny wał a zarabili na tym tylko pracownicy dm bos, to nadaje się do knf. Zauważcie że przygotowali ją w poniedziałek i od tego czasu zaczął kurs dynamicznie rosnąć, 20% wzrostu, w piątek rano jak była odtajniona, zamiast dalszych wzrostów zaczęły się spadki. Ewidentnie pracownicy (lub ich znajomi) bosia kupili akcje vindexusa w okolicach 5,60, następnie został przygotowana rekomendacja i w momencie jej odtajnienia zaczęli sprzedawać. Generalnie mam akcje vindexusa i jestem przekonany że wyniki będą dobre a obecny rok będzie rekordowy dla firmy pod każdym względem (dzięki wysypowi nowych wierzytelności oraz programowi 500+ czy spadkowi bezrobocia które poprawią spłacalność) i jak najbardziej 10 zł jest realne do końca roku.
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~Marek [83.14.112.*]
    Prezes, dobra rada. Nie pisz głupot, żebyś później nie musiał
    za to słono płacić.
    Ciesz się, że podnieśli rekomendację. Inaczej nie byłoby wzrostów
    w kilka dni o 20 %. Ech .. polska mentalność. Każdy widzi we wszystkim
    spiski.
    To chyba normalne, że po takich wzrostach w kilka dni pojawia się podaż.
    Piszesz, jakbyś był nowicjuszem na giełdzie.
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    Nie piszę głupot i nie strasz, tutaj jest ewidentne Kupuj plotki (robią rekomendację i kupują akcje) a następnie sprzedaż faktów ( odtajnienie rekomendacji i sprzedaż akcji), tutaj nie ma zbiegu okoliczności 29.02 (rekomendacja) mamy kurs 5,47 a 04.03 (03.03 po południu odtajnienie) to max 6,54 a następnie spadek w okolice 6,20. Myślę że gdyby się KNF-owi chciało dobrze przeprowadzić śledztwo i sprawdzili że kupujący w poniedziałek i sprzedający w piątek to ci sami pseudo akcjonariusze i pewnie jakby poszukali to powiązania z maklerami znaleźliby. Ja nie wierzę w zbiegi okoliczności bo zrozumiałbym gdyby kurs urósł po odtajnieniu pozytywnej rekomendacji a tu spadł, ponadto kilkanaście lat temu znałem kilku maklerów i wiele .........., tutaj możesz sobie dopisać co wiele.
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~bufon [89.64.9.*]
    Nam nie są potrzebne rekomendacje.
    Każdy kto umie czytać o wskaźnikach to wie,że spółka niedowartościoana.
    Ostatnie wzrosty na dużych obrotach co dobrze wróży.
    Spokojnie czekamy
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~krisb [193.239.124.*]
    zgadzam sie z przedmowca,ale jednoczesnie jesli wyniki rzeczywiscie beda rekordowe spolka powinna zastanowic sie nad wieksza dywidenda lub buy-backiem.bo akcje rzeczywiscie niedowrtosciowane,a jesli jest brak popytu to nalezy to rozwazyc.co do dm bos to kilka zdan.wiekszosc rekomendacjii zalecala sprzedaz polskich akcjii mimo niskich cen co sie nie sprawdzilo.typowe antywskazniki.wrod ich anali bryluje niejaki bugaj,zgadnijcie kto jes jego guru-piotrek kuczynski,znany anal ale bez akcjii.jego nazwisko jest wymienione w rapocie wsi,gdzie podobno szmuglowal dla sluzb wojskowych elementy komputerow dla prl objetych embargiem z zachodu,teraz pan piotr doradza .plus bugaj i spolka.dopoki prezesem bos byl klimczuk bank mial ladne zyski.jak szarancza z po go usunela przyszy do bosia przydupasy od rostowskiego-daniluk i spolka i tak zarzadzali ze bank ma teraz straty i szykuje sie emisja.akcje bos sa sa na minimach historycznych a wiekszosc strat zgenerowal dom maklerski bos .mega wtopa na deratywatach/pochodne/.chyba chodzilo o gre na walutach.raporty nie klamia.ale chlopaki z bosia caly czas doradzaja i wiekszosci sie myla.kiedy w koncu pis rozgoni tych nieudacznikow,przeciez bos to bank panstwowy
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~artat [81.190.232.*]
    za to co się dzieje z kursem odpowiada ten kto przejął pakiet Litwina. wygląda to na przygotowanie pod przejęcie. jak będą trzymali poziom cenowy wezwań w branży to cena rekomendowana przez bos jest realna
  • Re: Dalej marzycie o 10 Autor: ~krisb [194.242.62.*]
    pytanie podstawowe-co za skurczybyk sprzedaje te akcje po tych cenach
[x]
VINDEXUS 1,08% 14,10 2026-05-22 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.