Ja 66% +4 tysia :D Od wczoraj źle zaczęło wyglądać dlatego też sprzedałem wczoraj po 5gr. 200k. Jak bedzie dobrze to moge odkupić nawet po 6 ale narazie ogromne ryzyko.
Dnia 2016-03-04 o godz. 11:52 ~kazik napisał(a): > ech marzyciele:))))))
Z czym tacy marzyciele ? marzyciel jest jeden co pisze, że ma 1,5 kk papiera. A marzyciele to są ci co piszą o złotówce. Ja pisałem niedawno, że kupiłem po 3 - załapałem sie tylko na 200 k. i wczoraj sprzedałem po 5 bo widze jak upychają.
tu jest jak wszędzie na dwoje..... duże wolumeny były - więc może byc info o zmniejszeniu jak również o zwiększeniu zaangażowania.
kazik sprawdź posty z wczoraj i sobie policz raz jeszcze średnia 0,038 z ostatnich 3 dni, zamknięcie po 0,05 dziś 24 % na 500 k papieru 6 k zł droga nie chodzi a tak jak mówiłem na dwoje babka wróżyła ja po prostu uznałem że zbyt duże ryzyko tyle podobnie jak antytyp wole wejsc na wyzszym poziomie ale przy wysokim wolumenie bo z tego co widzę to jest impas obecnie... i jezeli bedzie dobre info to wejdziesz na wyzszym poziomie i tez zarobisz lecz w przypadku zlego infa nie zdążysz uciec sorry...
Jeszcze jeden wniosek sie nasuwa. Spekuła sie nałykała po 2-3 i rozdali po 4-5. Przy tej cenie 2 gr. to już mieli 66% a to już ładny zarobek. Ja przy marnych 200 k przytuliłem 4 tysi. przy 5mln papiera to jest 100 000 zł. więc na 3 dni to piekna kasa (rok pacy przecietnego kowalskiego). Jednak mam nadzieje, że bedzie dobrze i jeszcze kupie bo potencjał jest ale wszystko zależy od sternika o ile jeszcze jest na pokładzie bo bezruch prowadzi zawsze do jednego - do powolnego zjazdu.