Napisałem ci niedawno, byś darował sobie "wycieczki w moją stronę" bo aby kogokolwiek ocenić, najpierw musiałbyś przebić się od spodu przez dno gdzie intelektualnie siedzisz, kocie procie. Poproś kogoś z forum, niech ci wyciągnie wnioski z tego wpisu i jasno opisze sens wypowiedzi.
~12345 ale każdy widzi i potrafi ocenić, co się od poniedziałku wydarzyło ;). Dałeś nam jednoznaczną odpowiedź na to, że to co Ci pozostało, to wypisywanie bzdur na forach ;). Mało znaczący pseudo-inwestor.
Niby co "się wydarzyło"? W trakcie sesji robiłem jaja z tego "wydarzenia", że po 12 tysięcy obrotu na dzień było - śmiech na sali :)) Gdybyś szerzej zerknął na zdarzenia, ale spod dna ciężko popatrzeć, rozumiem człowieka zajętego kopaniem :) to ogarnąłbyś, że kwit leci z 8 pln na 5 groli. Taki zlot, to faktycznie "wydarzenie", a ty mi tu pitu - pitu o jakiejś chwilowej podbitce w ostatnich dniach. Wydarzeniem, to można nazwać nie objęcie ostatniej niedawnej emisji obligacji - brak komunikatu i wiele wiele takich kwiatków, o których pisał kowal2200. Kop dalej, może spekuła pozwoli ci zredukować stratę :))