jeszcze dzisiaj przed zamknięciem wszyscy chętni dostaną po 12 groni. tylko patrzcie na swoją perełkę. a i zauważcie że przez 3 dni przewaliło się akcji za 30koła po 12 groni a już dzisiaj podnieśli wasz kursik tysiakiem i nie ma chętnym do podbierania wyżej. HAHAHAH padaka a nie perła. Na K jest 60 000 akcji po 12 i mogę się założyć że do 17 wszyscy dostaną. - dlaczego? bo wbrew zapowiedziom pana xxx upychają w rynek co się da a nie przygotowują się do wielkiego UPu. dowidzenia
dobry śmieszek z ciebie, poczekamy panie kochany rozstrzygnięcie już jutro znając życie info dadzą dopiero po zamknięciu. a tymczasem już dziś moja prognoza się sprawdzi ale o tym przekonasz się już sam
to czekam az bedzie dzis 12, bo jeszcze troche moge przytulic zeby nie przekroczyc 5% akcji
i czekamy tez do jutra do godz 11 i bedzie widac po kursie co i jak bylo na walnym i kto i ile mial jeszcze akcji
no chyba ze jest jak piszesz i wtedy wiekszosc jest w czarnej D byleby equimax nie sypnal jeszcze dzis do kosci a jutro powiedzial ze wlasciwie to mnie nie interesi co i jak bo ja przeciez caly czas sprzedawalem
człowieku nie ośmieszaj się. zobaczysz jutro po infie na walnym co się będzie działo. Będziesz wtedy tłumaczył że podnoszenie kursa to nie tak od razu i będą po woli i w ogóle ustalenia na walnym idą w dobrym kierunku szły a kurs będzie dalej po 12 chodził albo nawet schodził poniżej tego poziomu. przez tydzień!!!! sprzedawali po 12 groszy każdemu kto chciał łącznie może za 30tyś. PLN albo i za 40 a dzisiaj podciągneli po 14 groni za 5 koła zł. tak więc z czym do ludzi. padaka nie spółka nie zaprzeczysz faktom. czuje trupa w szafie nara ziomy jutro taką beke będę miał z was że to głowa mała
nie produkuj się zanadto już dziś przejrzysz na oczy. Moje posty były przeciwwagą dla waszych typu mam już 4,99% i teraz wezme drugie tyle na żonę. i bierzcie drobni bierzcie. a potem żale że wzieli, bo darmo przecież xxx pisał. A na walnym okazuje się że nikt się nie ujawnił i w zasadzie nic się nie zmienia a jak już to na gorsze i płacz. a wtedy umywacie ręce. Strata? może i mam stratę, dlaczego nie 70% grających na NC ma stratę. Jednak w przeciwieństwie do ciebie nie jest to moje jedyne źródło dochodu i jeśli mam racje - a ją mam i po dzisiejszym walnym nic się nie zmieni (a jeśli tak to na gorsze albo obrót umrze jak np. na MILKOP-u) to wieszać się nie będę. jak urośnie to chwała wam. przyznam ci na forum racje. ALe po co pisać o PATRO bądź innych? Najbardziej Wku%##&# a mnie to że nęcicie leszcza a potem znikacie na kolejne wątki i się śmiejecie jak to wam się udało ubrać innych a do swoich porażek już przyznać się nie chcecie.
DO HAHAHA. weź trolu wyjdź, kogo obchodzi co ty masz a czego nie. walne trwa, wyjdzie komunikat to się przekonamy kto miał racje. tyle w temacie. ucinam temat.
sprzedaży po 14 gr. przybywa niebawem zasypią 13 groni, czy to jest według was zwiastun pozytywnych ustaleń na walnym? > TIC TOC czas tyka, czas rozczarowań nadchodzi