• spoko maroko Autor: ~hahaha [77.79.213.*]
    jeszcze dzisiaj przed zamknięciem wszyscy chętni dostaną po 12 groni. tylko patrzcie na swoją perełkę. a i zauważcie że przez 3 dni przewaliło się akcji za 30koła po 12 groni a już dzisiaj podnieśli wasz kursik tysiakiem i nie ma chętnym do podbierania wyżej. HAHAHAH padaka a nie perła. Na K jest 60 000 akcji po 12 i mogę się założyć że do 17 wszyscy dostaną. - dlaczego? bo wbrew zapowiedziom pana xxx upychają w rynek co się da a nie przygotowują się do wielkiego UPu. dowidzenia
  • Re: spoko maroko Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    dziekujemy ci wieszczu :)
    jakby co to mozesz oddac swoja perle po 12, a teraz nawet i po 13 a nie lamentowac i nic innego nie slychac jak twoj skowyt

wylewasz zale po powiezli cie od 20 w dol ?
    tak bywa :)

oddaj mi po 12 i nie trac czasu na nasza perle
  • Re: spoko maroko Autor: ~hahaha [77.79.213.*]
    dobry śmieszek z ciebie, poczekamy panie kochany rozstrzygnięcie już jutro znając życie info dadzą dopiero po zamknięciu. a tymczasem już dziś moja prognoza się sprawdzi ale o tym przekonasz się już sam
    to czekam az bedzie dzis 12, bo jeszcze troche moge przytulic
    zeby nie przekroczyc 5% akcji

i czekamy tez do jutra do godz 11 i bedzie widac po kursie co i jak bylo na walnym i kto i ile mial jeszcze akcji

no chyba ze jest jak piszesz i wtedy wiekszosc jest w czarnej D
    byleby equimax nie sypnal jeszcze dzis do kosci
    a jutro powiedzial ze wlasciwie to mnie nie interesi co i jak bo ja przeciez caly czas sprzedawalem

• Re: spoko maroko Autor: ~poufne [83.14.249.*]
    i JAK TY WYGLĄDASZ? ZAKŁADAŁEŚ SIĘ ŻE NA KONIEC 12GR ! JESTEŚ pan nikt
    człowieku nie ośmieszaj się. zobaczysz jutro po infie na walnym co się będzie działo. Będziesz wtedy tłumaczył że podnoszenie kursa to nie tak od razu i będą po woli i w ogóle ustalenia na walnym idą w dobrym kierunku szły a kurs będzie dalej po 12 chodził albo nawet schodził poniżej tego poziomu. przez tydzień!!!! sprzedawali po 12 groszy każdemu kto chciał łącznie może za 30tyś. PLN albo i za 40 a dzisiaj podciągneli po 14 groni za 5 koła zł. tak więc z czym do ludzi. padaka nie spółka nie zaprzeczysz faktom. czuje trupa w szafie nara ziomy jutro taką beke będę miał z was że to głowa mała

• Re: spoko maroko Autor: ~plotka [83.14.249.*]
    ale masz problem ! chłopczyku przestań
    beke to ja mam z ciebie
    gdzie te 12 bylo na koniec ?

przegrany zaklad, przegrany chlopczyk

wiem skad te zale, jak zakupiles walora a on zjechal do 12 to strata taka ze bedziesz mogl ja przez 5 lat rozliczac

nie produkuj się zanadto już dziś przejrzysz na oczy. Moje posty były przeciwwagą dla waszych typu mam już 4,99% i teraz wezme drugie tyle na żonę. i bierzcie drobni bierzcie. a potem żale że wzieli, bo darmo przecież xxx pisał. A na walnym okazuje się że nikt się nie ujawnił i w zasadzie nic się nie zmienia a jak już to na gorsze i płacz. a wtedy umywacie ręce. Strata? może i mam stratę, dlaczego nie 70% grających na NC ma stratę. Jednak w przeciwieństwie do ciebie nie jest to moje jedyne źródło dochodu i jeśli mam racje - a ją mam i po dzisiejszym walnym nic się nie zmieni (a jeśli tak to na gorsze albo obrót umrze jak np. na MILKOP-u) to wieszać się nie będę. jak urośnie to chwała wam. przyznam ci na forum racje. ALe po co pisać o PATRO bądź innych? Najbardziej Wku%##&# a mnie to że nęcicie leszcza a potem znikacie na kolejne wątki i się śmiejecie jak to wam się udało ubrać innych a do swoich porażek już przyznać się nie chcecie.

• Re: spoko maroko Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    DO HAHAHA. weź trolu wyjdź, kogo obchodzi co ty masz a czego nie. walne trwa, wyjdzie komunikat to się przekonamy kto miał racje. tyle w temacie. ucinam temat.

sprzedaży po 14 gr. przybywa niebawem zasypią 13 groni, czy to jest według was zwiastun pozytywnych ustaleń na walnym?
    > TIC TOC czas tyka, czas rozczarowań nadchodzi

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.14.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,18 2016-07-19 09:59:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.