• czy bedzie skup? Autor: ~BOLO [79.191.101.*]
    Wszystkie przesłanki są spełnione .Poprzedni skup na poziomie 1.75 nie wyszedł. W tej chwili fundusz Capitala pozyskał około 20 mln gotówki i sam Capital 10 mln. Jeżeli faktycznie chcieli na poważnie skupic to już lepszej sytuacji nie będzie.Wydaje mi się że cos może być na rzeczy.Kurs jest jakby trzymany pokazywane są odpowiednio duże pakiety aby kursu nie ruszyć.Jakby chcieli sprzedać szło by raczej z ukrytego. Następuje wymiana pakietów w sesjach pozasesyjnych (jak co roku zresztą, po kursie sesyjnym czyli też nie na rekę jest  aby kurs  rósł).Według mnie jedna z najlepszych spółek w tej chwili na giełdzie i w końcu musi odpalić.pozdrawiam akcjonariuszy.
  • Re: czy bedzie skup? Autor: ~Totmes [37.152.18.*]
    Mierzi mnie na myśl o wezwaniu, cena może i dobra ale tylko dla kupującego,a głupców nigdy nie brakowało na ziemi.
  • Re: czy bedzie skup? Autor: ~mati [94.254.226.*]
    Wystarczy zaproponowac 3,50 pln a to i tak cena ponizej wartosci ksiegowej Capitala tu naprawde bedzie grubo.....

• Re: czy bedzie skup? Autor: ~mati [94.254.226.*]
    Skup akcji jak nie teraz to kiedy....
  • Re: czy bedzie skup? Autor: ~bolo [83.31.163.*]
    takie pakieciory stoja od góry jak na Capa oczywiście,ze chyba cos jest na rzeczy.
  • Re: czy bedzie skup? Autor: ~Totmes [37.248.255.*]
    Pakiety od góry mają małych straszyć i krzyczą nie kupować ;) tu jest kontrola od dawna widoczna
[x]
CAPITAL 10,56% 0,89 2025-12-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.