Wogule to fajna ta spółka... Niby powiązana z ropą: ropa spada - zamet spada, ropa rośnie - zamet spada. Nic tylko sie cieszyć że ma się ją w portfelu.
Ja się tutaj kręce dopiero od września 2015, więc za dużo nie wiem o bessie od 2013 (no może wykres mi coś mówi; i poczytałem oczywiście dawne wpisy na forum); Ale korektę to miałem na myśli tegoroczną. Miło jest, jak ktoś czuwa tutaj na forum i odpisuje prawie natychmiast. Na Zamecie; zaskoczenie. A Kolega to zainteresowany już wzrostem, czy jeszcze spadkami?
Dnia 2016-03-08 o godz. 11:16 ~elemelek napisał(a): > Ja się tutaj kręce dopiero od września 2015, więc za dużo nie wiem o bessie od 2013 > (no może wykres mi coś mówi; i poczytałem oczywiście dawne wpisy na forum); > Ale korektę to miałem na myśli tegoroczną. > Miło jest, jak ktoś czuwa tutaj na forum i odpisuje prawie natychmiast. Na Zamecie; zaskoczenie. > A Kolega to zainteresowany już wzrostem, czy jeszcze spadkami?
biorac wyniki pod uwage raczej o wzrostach trzeba by bylo kolego zapomniec na ta chwile no i na dluzsza tez :))
Przychody ze sprzedaży: spadek o 5.55% r/r Zysk ze sprzedaży: spadek o 37.02% r/r Zysk operacyjny (EBIT): spadek o 48.50% r/r Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 43.03% r/r Zysk netto: spadek o 46.39% r/r