• Przetargi Autor: ~Artur [79.205.4.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Madkom-z-oferty-prywatnej-chce-pozyskac-ok-2-mln-zl-debiut-na-GPW-realny-w-18-3442820.html

''Podkreślił, że w sektorze samorządowym, w obszarze zainteresowania Madkomu, na I kwartał są zaplanowane przetargi o wartości 150 mln zł''

Gdzie te przetargi o wartosci 150 mln w I kwartale ? Czemu cisza?
  • Re: Przetargi Autor: ~franz [83.23.119.*]
    Zgadza się wszystko tylko problem jest w jednym słowie które pismaki przekręcili nie przetargi tylko nabory.
    W q1 są nawet na większą kwotę, poczekajmy zobaczymy sądzę że będzie czad ale nagrodzeni będę tylko cierpliwi !

Ja siedze akurat w branży i wiem że nabory się już pozamykały teraz tylko czekać na listy wniosków po ocenach i oceny merytoryczne, po tym pewnie będzie komunikat o prognozach.
    Tak jak to zrobili dwa lata temu, a co do prognoz to widać że je zrealizowali, i tyle kropka :-)

Tylko trzymam kasę na sygnał, jak ruszy się skup akcji to będzie oznaczało że się dzieje.

• Re: Przetargi Autor: ~Artur [79.205.4.*]
    Ja głupi łykałem jak pelikan po 1.70 , 1.80 , bo myslałem ze to juz nizej nie pójdzie a tu jeb. . . Brak emisji brak kontraktów itp.
[x]
MADKOM -6,45% 2,90 2026-05-26 16:41:00
2026-05-11
Inne informacje
Raport kwartalny za I kwartał
2026-05-06
Inne informacje
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.