wiemy jaki jest Cap i co ma ale to nie skutkuje godziwa wyceną .................................. te miliony o których piszesz pojawia się w sprawozdaniach za I kw czy się mylę ? zauważ że za III kw mieli ponad 4 bańki straty i jak powtórzą to w IV to zjazd na 2 zeta murowany ..................... jestem ostrożny ......................... wydaje mnie się że teraz to nie ten czas .....podnoszą przed raportem rocznym ale on chyba z butów nie wyrwie :-( pozdro trzymam kciuki żebyś to Ty miał rację
znany jak na kogoś kto trochę dłużej na capie siedzi to czasami piszesz niezłe farmazony, w qIV zysk capitala obstawiam na 9 mln, a w całym roku ponad 20 mln, wk/a moim zdaniem na koniec roku to 4,25 PLN, o stracie nie ma mowy moim zdaniem, OBYM TO JA MIAŁ RACJĘ
takie moje zdanie, oby się potwierdziło w wynikach za 2 tygodnie :-) co nam wszystkim powinno dać ostatecznie wzrost kursu tak długo wyczekiwany, ale pewności niestety nie ma i raczej długo nie będzie, taki niestety urok capa
moje szacunki mówią i jakichs 6-7mln zysku w IVQ, chyba że zaszło coś dodatkowego, o czym nie wiemy... Ale na większe kokosy trzeba wg mnie poczekać do wyników za Q1 2016... 8)
dzieki, ale niestety moja druga prognoza też się póki co sprawdza, super wyniki nic dla kursu i zainteresowania spółką nie znaczą, marazm, teraz ktoś może sprzedać 1 akcję i się zrobi kurs 2,49, a każdy kolejny dzień po wynikach to już coraz większe zapomnienie, dramat, mówią, że to wina czarnego PR Bali, ale ja nie wiem co za tym stoi
Moim zdaniem przyjdzie czas że zacznie się obracać.Pamietam jak parę lat temu na Duonie było bardzo podobnie.Praktycznie bez obrotu a później zaczęło się kręcić.Wszystko zależy od tego co zamierzają zrobić z zarobiona kasą.Myślę,że tu jest sedno sprawy.Na razie założyli lokatę i czekaja i my czekamy.To że teraz ktoś ruszy kurs np. 5000 akcji nie ma żadnego znaczenia.Znaczenie będzie jak się obróci jednego dnia chociaż 200 000 akcji a tak bywało jak pamiętasz.Widać,że komus zależy na tym aby kurs nie rósł . z kolei nie ma żadnego racjonalnego powodu aby kurs miał spaść chyba że jakiś rozżalony akcjonariusz wyrzuci swoje przykładowe 10000 akcji.Ale jeżeli nawet się tak stanie to będzie to tylko chwilowe załamanie bo inny rozsądny zaraz te akcje weżmie.Według mnie obecny kurs jest w ogóle nie odzwierciedla wartości spółki i jej perpektyw i jest bardzo bezpieczny co w obecny czasach jest już bardzo znaczące.Pozdrawiam
masz rację, ale ten czas już trochę nie nadchodzi i nie wiadomo kiedy i czy nadejdzie, dziwnie tu jest, chciałbym zwiększyć zaangażowanie dosyć poważnie, ale strach, arkusz kupna prawie pusty, większa ilość akcji dzisiaj to jest smycz, z której łatwo i szybko nie da się zerwać, trzeba by było cierpliwie po 2-3 k dziennie wywalać, też wydaje mi się, że takich uwiązanych trochę tu jest i jak tylko pojawia się możliwość wywalić 5-10 k to uciekają, akcjonariat wymęczony i zdołowany
Kiedy bedziemy totalnie zdolowani bedziemy mieli Capitala dosyc przyjdzie czas zmiany i kurs pójdzie mocno do góry poczekajmy teraz na ruch Pawła po bardzo dobrym raporcie rocznym co zrobi z kasą z Duona a i perspektywa Geko jest interesujaca