• żyję w kraju, w którym każdy chce mnie zrobić w ch... Autor: ~lee [217.153.114.*]
    piosenka prawdę powie

A najlepsze jest to, że to wszystko było zaplanowane...
    podbitka na 5,7x
    zjazd na 4,3
    niska dywidenda
  • Re: żyję w kraju, w którym każdy chce mnie zrobić w ch... Autor: ~Dareios [83.23.251.*]
    Panie, przestań pan macierewiczować i pogódź się z tym, że nie zawsze na giełdzie wszystko idzie zgodnie z planem. To jest infantylne, jak kurs rośnie to wszyscy zadowoleni że zarabiają, jak spada to już oszustwo, zdrada, hańba i kukuryku. Przy tych 5,60-5,70 były sygnały techniczne, że trend może się zmienić, a teraz wylewasz swoje żale tak jakby cię ktoś okradł
  • Re: żyję w kraju, w którym każdy chce mnie zrobić w ch... Autor: ~red [62.252.5.*]
    sygnaly techniczne? zarty sobie stroisz. od kiedy na gpw inwestuje sie na technike. od 15 lat jestem na gieldzie i widzialem juz duzo, ale tego co zrobili dzis i w ostatnich tygodniach, to mnie zszokowalo.
  • Re: żyję w kraju, w którym każdy chce mnie zrobić w ch... Autor: ~olo [88.156.251.*]
    niestety,nie opłaca się kupowć akcji po dużych wzrostach,jest duże ryzyko ,że się umoczy,zawsze sobie powtarzam ,że tego nie zrobie,a łapią mnie na tym numerze.
  • Re: żyję w kraju, w którym każdy chce mnie zrobić w ch... Autor: ~olo [88.156.251.*]
    niestety,nie opłaca się kupowć akcji po dużych wzrostach,jest duże ryzyko ,że się umoczy,zawsze sobie powtarzam ,że tego nie zrobie,a łapią mnie na tym numerze.
  • Re: żyję w kraju, w którym każdy chce mnie zrobić w ch... Autor: ~Dareios [62.61.45.*]
    Na górce miałeś RSI około 70 - wykupienie rynku. I to widać także na wykresie świecowym. Słabnący trend wzrostowy, duże wahania kursu w czasie sesji a zamknięcia w okolicach otwarcia, niskie obroty. No pisz wymaluj zmiana trendu na spadkowy - nie było już komu popychać tego do góry. To nie magiczne kreski tylko dane płynące z sesji.

Mówisz, że widziałeś dużo przez 15 lat, ale czegoś takiego nie pamiętasz. A pamiętasz maj 2006? Bo ja pamiętam jak moje akcje spadały w czasie sesji o 30%, a jak na koniec dnia spadły tylko 10 to się cieszyłem jakbym zarobił.
  • Re: żyję w kraju, w którym każdy chce mnie zrobić w ch... Autor: ~Tomi [84.10.34.*]
    ale weż pod uwagę to - najnowsze rekomendacje 6,5 - 7,0 zł  , Jakubas niedawno kupił 27 milionów po 5,8 ,wezwanie na 1/3 akcji po 5,4 bez powodzenia , ludzie z rady nadzorczej kupowali co kilka dni dziesiątki , setki tysięcy po 5,4 , jak dywidenda miała być 40 gr  cena była średnio ( ostatnio) 5,5  "odcięcie " dywidendy o 20gr spowodowało spadek o 1 zł - coś nie tak . Zwała nastąpiła 2 minuty po ogłoszeniu komunikatów , w prawie pustym arkuszu zleceń poniżej 5 zł nagle pojawiały się ukryte kupno na setki tysięcy i ktoś te setki tysięcy sypał. A teraz skup po 4,5. Coś za dużo cudów ostatnio
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.