Dnia 2016-03-01 o godz. 10:56 ~eee napisał(a): > kolega od 'hahahha' nie popisał się... ; )
a powiec mi co to za wzrost do 1,13 jak spał z 4,05 :):):) ile masz tych akcji że 0,09 da ci jakiś przyzwoity zarobek ??? zresztą to bez różnicy zobaczymy jaki będzie koniec tygodnia 1,12 czy 0,97 oto jest pytanie hahha
Próchnik - wolumenowy mankament już nieaktualnyTomasz Gessner - Dom Maklerski BDM 1 Marca 2016 11:13
W nawiązaniu do wzmianki na temat szans Próchnika na zainicjowanie kontry, z czasem (i wyższymi poziomami) udało się dokręcić wolumen, który teraz już znacznie lepiej komponuje się z widoczną w ostatnich kwadransach inicjatywą byków. Pierwszy kontakt z widełkami (1,14 zł) już za nami.
pytanie ::) , kupiliście akcje w przedziale 1,09-1,15 w tej cenie opłaca sie sprzedać tylko tym którzy przejęli po 1pln :) zeby spieniężyć papier ktory dostali za długi . Wiec małe cwicznie dla umysłu : jaki kurs osiągniemy kiedy zostanie sprzedane wszystko co było rozdane :) za 1pln . ? Przy ich.. Zysku 0,15 gr. :))
cóż, jednak ktoś to kupuje, obroty jak na ostatnie dni/tygodnie przyzwoite... pozatym na cholerę tu siedzicie skoro PRC to taki syf? sprzedać i iść gdzie indziej
jestem tu tylko dlatego że dałem się nabrać rb kilka lat temu ! zrobili mnie dokładnie tak jak robią was teraz ... jak tylko ich pazerność... wzrośnie ... to od razu sprzedam wszystko co mam nawet na stracie !
Jasne..A nie dalej jak kilka dni temu przekonywałeś, że sprzedają po 1 zł ci, którzy objeli go po emisji. :) To zdecyduj się. Sprzedawali goi po 1 czy teraz sprzedja po 1.14, bo juz sam nie wiem kto sprzedaje.......
Dnia 2016-03-01 o godz. 13:33 ~aaaa napisał(a): > Jasne..A nie dalej jak kilka dni temu przekonywałeś, że sprzedają po 1 zł ci, którzy objeli go po emisji. :) To zdecyduj się. Sprzedawali goi po 1 czy teraz sprzedja po 1.14, bo juz sam nie wiem kto sprzedaje.......
człowieku poczytaj trochę raportów i się zastanów . dla nich ... sprzedać po 1pln. to odzyskanie pieniędzy a sprzedaż po 1,01 - 1.15 pln. to już niezły zarobek :) a kto kupi taki papier do pułapu 1,15 :) jak widzi poziomy konkurencji Vistula Bytom patrząc na kurs prc z przed 4 lat. 4.05 pln . odp: rynek rynek kupi :):):):) i to by było na tyle !
Dnia 2016-03-01 o godz. 11:58 ~Hmm napisał(a): > pytanie ::) , kupiliście akcje w przedziale 1,09-1,15 w tej cenie opłaca sie sprzedać tylko tym którzy przejęli po 1pln :) zeby spieniężyć papier ktory dostali za długi . Wiec małe cwicznie dla umysłu : jaki kurs osiągniemy kiedy zostanie sprzedane wszystko co było rozdane :) za 1pln . ? Przy ich.. Zysku 0,15 gr. :))
Dnia 2016-03-01 o godz. 11:58 ~Hmm napisał(a): > pytanie ::) , kupiliście akcje w przedziale 1,09-1,15 w tej cenie opłaca sie sprzedać tylko tym którzy przejęli po 1pln :) zeby spieniężyć papier ktory dostali za długi . Wiec małe cwicznie dla umysłu : jaki kurs osiągniemy kiedy zostanie sprzedane wszystko co było rozdane :) za 1pln . ? Przy ich.. Zysku 0,15 gr. :))
Dnia 2016-03-04 o godz. 19:19 ~Hmm napisał(a): > Dnia 2016-03-01 o godz. 11:58 ~Hmm napisał(a): > > pytanie ::) , kupiliście akcje w przedziale 1,09-1,15 w tej cenie opłaca sie sprzedać tylko tym którzy przejęli po 1pln :) zeby spieniężyć papier ktory dostali za długi . Wiec małe cwicznie dla umysłu : jaki kurs osiągniemy kiedy zostanie sprzedane wszystko co było rozdane :) za 1pln . ? Przy ich.. Zysku 0,15 gr. :)) > > nic dodać nic ująć ...
widzę ze ta moja teoria wpasowała się w ostatnie ruchy ... kursem :) czyli pod "super wizje..i raport ." sprzedali w ostatnich dniach papiera za kilka dobrych baniek :) w przedziale 1,14 - 1.19 !!! :) super zarobek dla nich .... dla kogoś kto dostało papier po 1pln. a może i taniej, jak ktoś mądrze wcześniej napisał :) ... no to kolejne mam pytanie : czy w tej sytuacji pozwolą .... wrzucić wam papier z powrotem w giełdą powyżej 1,20 ? czy raczej będzie im.. zależało żebyście sobie ten papierek zatrzymali na długie lata ? kto miął by kupić taki papier powyżej 1,20 ? ps. dla nich sprzedane, zarobione i pozamiatane :)
jak bede mial racje to przesles mi twoje miesieczne wynagrodzenie nie trzeba byc slepym zeby stwierdzic ze tu siedzi spekula zreszta poczekamy zobaczymy
Dnia 2016-03-07 o godz. 11:10 ~hmm napisał(a): > Dnia 2016-03-01 o godz. 11:58 ~Hmm napisał(a): > > pytanie ::) , kupiliście akcje w przedziale 1,09-1,15 w tej cenie opłaca sie sprzedać tylko tym którzy przejęli po 1pln :) zeby spieniężyć papier ktory dostali za długi . Wiec małe cwicznie dla umysłu : jaki kurs osiągniemy kiedy zostanie sprzedane wszystko co było rozdane :) za 1pln . ? Przy ich.. Zysku 0,15 gr. :)) > > widzę ze ta moja teoria wpasowała się w ostatnie ruchy ... kursem :) > czyli pod "super wizje..i raport ." sprzedali w ostatnich dniach papiera za kilka dobrych baniek :) w przedziale 1,14 - 1.19 !!! :) super zarobek dla nich .... dla kogoś kto dostało papier po 1pln. a może i taniej, jak ktoś mądrze wcześniej napisał :) ... > no to kolejne mam pytanie : czy w tej sytuacji pozwolą .... wrzucić wam papier z powrotem w giełdą powyżej 1,20 ? > czy raczej będzie im.. zależało żebyście sobie ten papierek zatrzymali na długie lata ? > kto miął by kupić taki papier powyżej 1,20 ? > ps. dla nich sprzedane, zarobione i pozamiatane :) > niestety chyba nie pozwolą nam sprzedać powyżej 1,20 ...
Dnia 2016-03-09 o godz. 19:07 ~gregor555 napisał(a): > nie pekaj badz cierpliwy a sprzedaz drozej jak 1.20
gregor jak odpowiadasz sam sobie to moze byś sobie na kartce napisał a nie zaśmiecał swoimi postami treści . my już znamy Twoje zdanie wiec nie musisz sie powtarzać .. ogarnij teraz jakieś inne zagadki które masz w kompie , np. pasjans, kalkulator, może coś bardziej zaawansowanego, excel i masz zajecie na nastęne kilka miesięcy :) już wiemy ze nauczyłeś się posty pisać
w poniedz bedzie ale puszczanie baka wedlug mnie pomalu bez paniki pogrosiku stopniowo do gory ale najpierw na dol dopiero po publikacji wynikow a kiedy to nastapi wiedza ci co maja duzo akcji i byxc moze zlecenia sprzedazy sa juz ustawione przez nich