Pani Iwanejko za takie trwonienie pieniędzy Imexa i zniszczenie tej firmy powinna zostac wywieziona na bezludną wyspe. Ale Roman każe to sługa musi. Ile jeszcze wpompujecie impexkasy w bagno Alchemii ? Jakby nie Alchemia i wieksze rozwodnienie kapitału to Impex chodziłby po 20 zł akcja a tak prosze ! Za 3 miesiace wezwanie po 2,6 zł zobaczycie.
Cena w wezwaniu 2,75 na dzisiaj byłaby bardzo atrakcyjną ceną. Na marginesie - coś tak jakby papier falował strukturą piątkową w górę. Nie żeby coś to znaczyło, bo wiadomo Roman, Boryszew, Kark i Akchemia, ale własnie tak się zdarzyło jakby co. To tyle, 2,60 w wezwaniu byłoby w tej chwili chyba graniczne. Zobaczymy.
Chyba nie chcesz dyktować co wolno mi pisać? To otwarte forum i każdy może pisac co chce, pod warunkiem, że nie narusza Regulaminu Forum Bankier.pl (link obok).
Być może to dziwne, ale absolutnie nie jestem znawcą kiszek pana Karkosika. Powiem więcej - zupełnie mnie ich stan nie interesuje. Sorry.
Nadzieja na dywidendę trzyma kurs. 61.5 Mln = zmiana wyceny pod sprzedaż nieruchomości Świetny wynik Operacyjny Aluminium 59 ZO 47 ZN Niezły wynik Operacyjny Miedzi +15 mln zepsuty na poziomie Zysku netto -4 mln - to chyba jednak nie pomyłka? BDB wynik Handlu 24 mln