• INFO: nowa umowa - dochód 300tyś. Autor: ~Zeus [109.243.185.*]
    Założenia związane z tą umową zakładają 300 000 PLN dochodu w 2016 roku dla Lauren Peso Polska S.A. i pozytywnie wpłynie na wyniki firmy. Realizacja zamówień na rzecz dystrybutora rozpocznie się już w pierwszym kwartale 2016.

Dobrze. Pracują na lepsze wyniki. Rynek oczywiście nie zareaguje jak w poprzednich przypadkach. Ale informują, że spółka intensywnie pracuje na zysk w 2016 r.
  • Re: INFO: nowa umowa - dochód 300tyś. Autor: ~znawca [31.2.33.*]
    widzisz gdyby nie było takich groszołapów jak Ty to kurs byłby pewnie w okolicahc 20 gr! a tak grosz w górę grosz w dół
  • Re: INFO: nowa umowa - dochód 300tyś. Autor: ~Zeus [109.243.185.*]
    Kurs byłby wysoko gdyby byli tu poważni inwestorzy. Chcący zainwestować jakieś pieniądze.
    Dlaczego niby jestem groszołapem? Kupiłem po 4 gr. i nie sprzedawałem po 5 czy 6 gr.

Problemem jest taki plankton taki jak Ty. Kupiłeś akcje za tysiąc złoty i snujesz marzenia o 50 gr. Nie masz teraz za co dokupić kiedy widzisz, że spółka ładnie się rozwija.
    Gdyby tu byli wartościowi inwestorzy dobierali by i wzrost byłby widoczny.
    Ale nic nie poradzę na to, że masz pretensje do wszystkich i wszystkiego. Zacznij ocenianie od siebie.
  • Re: INFO: nowa umowa - dochód 300tyś. Autor: ~Makler [46.77.124.*]
    Spokojnie będą się zabijać o akcyjki!
  • Re: INFO: nowa umowa - dochód 300tyś. Autor: ~znawca [31.2.33.*]
    koleś nie ważne ile mam i za jaką cenie po prostu wierzę w spółkę a twoje zmiany nastrojów świadczą tylko o tym że jak sprzedajesz to spółka jest zaje..a a jak kupujesz to jest masakra! tyle w temacie !
  • Re: INFO: nowa umowa - dochód 300tyś. Autor: ~Zeus [164.127.195.*]
    Ważne ile poszczególni akcjonariusze mają i na ile ich stać. Nie pisz dyrdymałów, że to nie ma znaczenia.
    Ja dokupuje a Ty tylko kisisz swój znikomy pakiecik wróżąc szybkie i wielkie wzrosty.

Zdania nie zmieniałem. Brałem pod uwagę inne opcje, krótkoterminowe. Czytaj uważnie. Nadal uważam, że nie ma tu szans na jakieś wzrosty dopóki nie pojawią się raporty z zyskiem. Możliwe, że to będzie majowy za 1 kwartał ale bardziej prawdopodobne jest odreagowanie po wynikach rocznych za 2016, czyli dopiero w połowie przyszłego roku. Możliwe jest przebicie 20 gr a może nawet 30gr ale na więcej nie można nawet wtedy liczyć.

Z tym, że wtedy już dawno Cię tu nie będzie.

Dzisiejsza sesja jest tego przykładem jak taki plankton się niecierpliwi i sprzedaje.

[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.