siedze na nc od 6-7lat, znam wiekszosc na wylot ani nie musze na nie wchodzic oglądac raportów bo mam je w głowie bo siedze tu dniami i nocami wiec jak chcecie o cos zapytac to prosze bardzo, chcetnie podpowiem...
Efe - spólka bardzo zaniżona, dlaczego? Tego nie wiemy, sporo pozytywnych inf, ksiegowo warta conajmnie 3x tyle co obecna wycena i przyszłosc powinna tylko sprzyjac ku wzrostom mysle za napewno nie spadnie poniej 10-9 bo to by było nienormalne choc na bananowej wszytsko moze sie wydarzyc ale raczej nie jestem az takim pesymistą. napewno warto papier trzymac i za jakis czas powinno byc wyzej
Ekokogen to moze byc dobra inwestycja, bardzo poprawili wyniki w IVkw i to moze obdic sie na kursie ok 1,10zł moze byc dobrą ceną która powinna dac zysk. No jest wiecej przesłanek za wzrostami, jaknajbardziej na tak
admiral ogromne straty poniesli, mimo ze jest bardzo nisko wsprcie na 15gr narazie trzyma ale bał bym sie w to wejsc chyba ze licząc na odbicie i zarobek 1-2gr choc są do tego lepsze spółki na nc
artp bardzo dobra inwestycja az sie dziwie ze stoją jeszcze akcje po 9gr chętnie bym dokupił ale mam zasady a pakiet juz posiadam jak dla mnie wystarczający
HEFAL nie wiem czy obserwujesz forum, ale równiez posiadam w portfelu po 10gr pakiet i szczerze mówiąc nie dzieje sie tam najlepiej, choc jeszcze niecały rok teu była to najlepsza spółka na nc. Zglosili upadłosc z możliwoscią zawarcia układu, zobaczymy co oglosi sąd, jakie propozycje układowe wynegocjują bądz czy moze bedzie to tez upadlosc likwidacujna wtedy good bye
aedes pikuje, napewno spadnie jeszcze poniżej 20gr reakcja spekuły była wiadoma, sam tam ugrałem 3gr ale wyszedłem. po 30gr brac to troszke głupie moim zdaniem tam sie musi jeszcze ustabilizowac a co bedzie to nie wiadomo mogą miec ciezko sie odbudowac po wypowiedzeniu tych umów na wielce wzrosty bym nie liczył