... zerowe umiejętności, marnotrawieniu czasu, brak kapitału... ale mądrościami to potrafią rzucać, że ho ho ;)), czego więcej wymagać od naszego polskiego new connect'a. Ale jak to słyszałem Oni są z innej ligi i zaciskają właśnie poślady bo im się piątal rozdrabnia, spółeczkę po wyniczkach już przecież zamykają, Kronos wali papierem jak oszalały... mamy już 4-3 gr.. przecież Nie widzicie!!! ;)
Geniuszu! Kronos nie jest taki głupi! Wymyślił jak opędzlować 32.901.694 akcji naiwnym leszczom! Wiesz w jaki sposób? Pochwal się na forum, błyśnij chociaż raz. Ja wiem i chylę czoła temu sprytnemu patentowi.
Nie kompromituj się po raz kolejny. To tylko iluzja, ustaw się z większą ilością na K a zaraz baton zniknie i dostaniesz tyle papieruile tylko zapragniesz. Tylko co z tego jak on jest toaletowy i to z brzydkim zapachem.
no widzisz kolejny raz trafiasz ze swoimi postawionymi tezami ;))... ja nadal czekam na rozebranie tego piątala i huczne zamknięcie spółki po wyniczkach, a i jeszcze kowal jak to niby ten stołeczek ma KNF nam przewrócić, Kronos ma patent na upychanie akcji, 300k znika nam w oczach ;)) normalnie wypunktowaliście mnie i wszystko Wam się sprawdza.... ale przecież to ja się ośmieszam ;)). Pokory, więcej pokory ;))
to przynajmniej raz rozwiń swoją złotą myśl o rzekomym patencie na upchanie akcji?? ale zapewne forumowiczom ukaże się wpis, że forum to nie miejsce ;)), tyle potraficie ;)) Ale chylisz czoła i wiesz ;))
Zabezpieczeniem emisji Obligacji serii A będzie również zastaw rejestrowy ustanowiony na 32.901.694 akcjach (słownie: trzydzieści dwa miliony dziewięćset jeden tysięcy sześćset dziewięćdziesiąt cztery) Emitenta, których właścicielem jest Kronos Capital Sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku („Przedmiot Zastawu). Wartość Przedmiotu Zastawu, zgodnie ze sporządzoną przez Doradcę Auditors Sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku wyceną na dzień 28 marca 2014 r., została ustalona w wysokości 12.000.000 zł (słownie: dwanaście milionów złotych). Najwyższa suma zabezpieczenia wynosi 12.000.000 zł (słownie: dwanaście milionów złotych). Raport z wyceny akcji Spółki stanowi Załącznik nr 9 w Rozdziale VI niniejszego Memorandum. Umowa zastawu rejestrowego na Przedmiocie Zastawu
wklejać potrafisz no i... rozwiń dalej swoją genialną prognozę. To już stołeczka nie będzie KNF do przyszłego roku ruszał. O czyli czekają nas jeszcze 4 razy wyniczki ;)) przed wykupem...
czy już jutro czeka nas upadłość ;)).. Wszyscy czekają na kolejną genialną prognozę kowala i jego ferajny. 300k już prawie rozebrane. Ja nawet papier toaletowy kupiłem, wszak myślałem, że będą sypać ...
kowal jakbyś był chociaż troszkę kumaty, w co teraz powątpiewam to zajrzałbyś w bilans, podpowiem Ci dokładnie w pasywa ... porównał z wartością emisji ... ale po co. Wszak jesteście inna liga, to mnie rozbawiło najbardziej :))
Jestem kumaty, ale podejrzewam że ty nie bardzo, nie wierzę w wyceny biegłych rewidentów i księgowych polecam lekturę wyceny wartości akcji Biomaxu do obligacji, niezła komedia.