• Zainteresowana Autor: ~AniaMro [95.41.97.*]
    Hej, po ostatnim raporcie zastanawiam się nad zainwestowaniem w te spółkę. z tego co czytałam zamierzaja zmienić strategie i bardziej skoncentrować się nad ich pierwotnym biznesem czyli pracą. Przeczytałam tez większość wpisów i widze wiele niewiadomych ale jest tez wiele niewyklarowanych sytuacji. z jakimś kwasami poczekam na reakcje GPW i ich wyjaśnienia
  • Re: Zainteresowana Autor: ~Salt [178.37.150.*]
    Dnia 2016-02-24 o godz. 15:43 ~AniaMro napisał(a):
    > Hej, po ostatnim raporcie zastanawiam się nad zainwestowaniem w te spółkę. z tego co czytałam zamierzaja zmienić strategie i bardziej skoncentrować się nad ich pierwotnym biznesem czyli pracą. Przeczytałam tez większość wpisów i widze wiele niewiadomych ale jest tez wiele niewyklarowanych sytuacji. z jakimś kwasami poczekam na reakcje GPW i ich wyjaśnienia

Ja już od dłuższego czasu przyglądałam się tej spółce i wczoraj kupiłam trochę akcji. Obecny kurs akcji według mnie jest bardzo niski. Uznałam, że po tej cenie warto zaryzykować.
  • Re: Zainteresowana Autor: ~Grey [89.67.116.*]
    Dziewczyny - jak mniemam :):):)

Jak wchodzić w akcje to tylko po tak niskiej cenie - jeśli nawet stracicie, to płacz mały, a jeśli coś ciekawego sie wydarzy - kto wie kto wie... powodzenia w każdym razie życzę :-)
  • Re: Zainteresowana Autor: ~AniaMro [95.41.97.*]
    No właśnie niski kurs mnie kusi -ryzyko nawet jeśli jest to chyba niewielkie. z tego co widzę po raporcie kurs raczej niżej juz nie zejdzie wiec istnieje duża szansa na to ze uda się na spółce cos zarobić
    Dnia 2016-02-24 o godz. 15:58 ~Grey napisał(a):
    > Dziewczyny - jak mniemam :):):)
    >
    > Jak wchodzić w akcje to tylko po tak niskiej cenie - jeśli nawet stracicie, to płacz mały, a jeśli coś ciekawego sie wydarzy - kto wie kto wie... powodzenia w każdym razie życzę :-)

Ja weszłam. Czekam jeszcze ze zleceniami niżej jakby ktoś chciał oddać swoje akcje. Zobaczymy czy coś ciekawego się wydarzy.
  • Re: Zainteresowana Autor: ~Jelonek [83.5.192.*]
    Po waszych wpisach widze ze sie wydarzy
  • Re: Zainteresowana Autor: ~Jelonnek [83.5.192.*]
    Dziewczyny
  • Re: Zainteresowana Autor: ~Grey [89.67.116.*]
    Będzie, będzie się działo :-) będzie zabawa ... hej - dobrej nocy... !

• Re: Zainteresowana Autor: ~krispeknielogowany [95.41.65.*]
    Mam jeszcze jedno pytanie dość istotne odnośnie wyników za 4Q. Być może ktoś zna odpowiedź. Nie wiem do końca jak wygląda u nich kwestia wynagrodzeń? Oni płacą pracownikom, a z kolei z innymi firmami rozliczają się za leasing pracowników fakturami? Jak to wygląda?
    Pytam, bo w skonsolidowanym wynagrodzenia wynoszą 31.800 tys., a zatrudnienie w pełnych etatach wynosi 113 bodajże. Miesięcznie więc na pracownika przypada 23.450 zł. Może ktoś to wyjaśnić?
    Dnia 2016-02-25 o godz. 12:50 ~krispeknielogowany napisał(a):
    > Oni płacą pracownikom, a z kolei z innymi firmami rozliczają się za leasing pracowników fakturami?

Moim zdanie tak właśnie to działa.

• Re: Zainteresowana Autor: ~Gery [89.67.116.*]
    eeee, hmm .... wynagrodzenia mogą być np. sumą wypłat z pełnych etatów z tytułu umowy o pracę, umów zleceń i dzieło - a do porównania podajesz średnią ilość pełnych etatów - stąd może wyjść tak absurdalna wartość... mozna chyba zapytac akurat o to dokładnie,
[x]
LOYD 0,00% 0,02 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.