Zamiast b2b kupiłem 50tys hefala, w oczekiwaniu na info sądu o układzie bo na dniach powinno sie cos ukazac a ze tak ładnie skubali to sie skusiłem po 10gr
zastanawiam sie po co to piszesz -) chyab tylko po to by mieszac w głowach niektorym -)
pisalem i powtorze jeszcze raz Jesli spolka wyjdzie na prosta do konca roku na tablicy bedzie przedzial 40-60 groszy za akcje a jesli ta umowa nie pomoze do konca roku bankrutctwo
no pisze zebyscie ze narazie wiedzieli ze nie kupie b2b po 10gr, bynajmniej do czasu az nie sprzedam hefala bo pózniej pewnie tu wróce bo tu jest przyszłosc i fundamenty a tam tylko info sądu i mam nadzieje o upadłosci układowej wtedy dokupie 2 x tyle b2b
szczerze watpie na scianei strachu pow 16-22 gr bedzie strasznie ciezko kupic walor
do raportu za 1 kw bedzie on mocno spekulacyjny dopoki nie zobacza ludzie twardych cyfr nikt nie bedzie sie angazowal na dlugo /oprocz tych co juz go maja rzecz jasna /
At wskazuje obecnie na akumulacje papiera a na tablicy graja ostro jada raz w gore raz dol a akcji coraz mniej jest coraz trudniej bedzie jezdzic bo ktos moze sie dolaczyc i pozbierac to co jest wystawione zaczyna sie robic niebezpiecznie dla tych co tu graja
no chyba ze umowa to lipa /dyzy obrót zysk b maly/wtedy kazde mielenie to lapanie zajecy ....celem pozostawienia ich za 2 kw z bezwartosciowymi akcjami ...