• Akcje Autor: ~inwestor [83.20.33.*]
    Kurs akcji powoli, ale systematycznie zaczyna odbijać - to dobrze. Czekam na wyniki całego roku i informacje Zarządu o planach rozwoju spółki. Czy ozywienie na rynku budowlanym w Polsce ma juz przełożenie na PJP ?
  • Re: Akcje Autor: ~ciekawski [37.47.25.*]
    Obserwuje kursy akcji i transakcje jakie są zawierane. Optymistycznie kurs idzie w górę. Jak myślicie kupować? Trzymać na dłużej czy krótkoterminowo?
  • Re: Akcje Autor: ~ajk [46.76.151.*]
    Powiem tak. Obserwuj uważnie strone www spolki. Nie ma tam zadnych komunikatow o zawartych kontraktach wiec poki cokupuj poniżej 8,3 a sprzedawaj powyżej 8,4. pojawia się komunikaty to pewnie będzie można poczekać do 8,7. Przy obecnej sytuacji wydaje się, ze 9 nie peknie.
  • Re: Akcje Autor: ~ziomal [5.172.252.*]
    Ziom co ty za suchary sprzedajesz? Looknij se na forum i poczytaj. W Przemku wojenka a ty cenisz na 8,30? Jak masz 100k papieru to może skołujesz jakąs fajną cenke. Dla mnie obrót co najwyżej na szybko a na dłużej spadówa. Ciekawski chyba że masz fure hajsu i ci nie żal to kupuj i trzymaj.
  • Re: Akcje Autor: ~Gienek [194.152.57.*]
    Cel 15zł.
  • Re: Akcje Autor: ~ja [37.47.20.*]
    Hahahaha!!! Weź bo sie posikam ze śmiechu!!! Realna wartość to max 7,5
  • Re: Akcje Autor: ~Gienek [194.152.57.*]
    Giełda to szulernia. jak nie bedzie bankructwa to każda wycena możliwa. ja stawiam, że pójdzie w górę.
[x]
PJPMAKRUM -2,22% 17,60 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.