• Przyszłość - APANET Autor: ~Albert [50.7.124.*]
    6 lat na tym walorze mówię dość. Plan Morawieckiego uwzględnia dotacje dla innowacyjnych spółek. Rozwój Inteligentnych Miast, oszczędność na poziomie 60%, pewny zysk i stabilny rozwój odpowiedź - APANET.
    Poczytajcie, warto ja zakupiłem pakiet i nie ukrywam że wiążę duże nadzieje z tą inwestycją. 6 lat trzymanie CEZ troszkę mnie zmęczyło czas na zmiany.
    link 
  • Re: Przyszłość - APANET Autor: ~hh [77.253.132.*]
    przypominam że to jest cez naganianie na papiery w wprawdzie w trendzie wzrostowym alei spółki jest mało poważne delikatnie mówiąc delikatnie

ps kolego z czym do ludzi n.c. i taki wolumen to nie moja liga  to dobrze że zniechęciłeś  się do cezu ja zaczynam zbierać , szkoda tylko że nie płaca  mi dywidendy w koronach
  • Re: Przyszłość - APANET Autor: ~apa [104.156.233.*]
    Dobra spolka - multum kasy od unii na inwestycje, wysoka rentownosc, duzy backlog, szybki wzrost kursu. Czego chciec wiecej?
  • Re: Przyszłość - APANET Autor: ~Art [77.253.174.*]
    A ja powoli konsekwentnie skupuje te akcje. Mój portfel to obecnie 100% akcji CEZu. Wystarczy że spojrzę na C/Z i wszystko w temacie. Jeżeli nie dla kursu kupuje dla dywidendy. Teraz to po opodatkowaniu blisko 10% zysku rocznie.
  • Re: Przyszłość - APANET Autor: ~antygracz [164.127.122.*]
    dobrze że kilka lat temu sprzedałem wszystkie akcje cez po 130 zł
    obecna wycena to jakaś porażka
[x]
CEZ 0,55% 218,60 2026-05-15 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.